UDOVIČIĆ ČESTITAO MEDALJU ODBOJKAŠICAMA: Hvala vam za ponos, hvala za sve!

Novosti online

08. 08. 2021. u 08:00

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je našim odbojkašicama osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju.

УДОВИЧИЋ ЧЕСТИТАО МЕДАЉУ ОДБОЈКАШИЦАМА: Хвала вам за понос, хвала за све!

Foto: N. Paraušić

- Srbija osmi put na postolju Olimpijskih igara – olimpijska bronza za naše odbojkašice! Svaka čast, devojke, ispisale ste sportsku slavu Srbije i ovom, drugom olimpijskom medaljom, još jednom u nizu ogromnih uspeha čiji ste simbol za Srbiju! Hvala vam za ponos, hvala za sve! Čestitke i vašem stručnom štabu i Odbojkaškom savezu Srbije - piše u čestitki ministra Udovičića.

Podsećamo, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Naše devojke obradovale su naciju, donevši nam rekordnu devetu medalju pobedom nad Južnom Korejom sa 3:0, po setovima 25:18, 25:15, 25:15.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?