"HVALA MILENKO": U Trsteniku osvanuo bilbord zahvalnosti sjajnom sportisti

S.B.

07. 08. 2021. u 22:41

BILBORD zahvalnosti strelcu Milenku Sebiću (36) koji je 2.avusta osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju osvanuo je danas u rodnom gradu sjajnog sportiste.

ХВАЛА МИЛЕНКО: У Трстенику освануо билборд захвалности сјајном спортисти

Foto: Privatna arhiva

“Hvala,Milenko, tvoj Trstenik” ispisano je pored fotografije našeg reprezentativca sa postolja,a bilbord je postavljen u samom centru Trstenika nedaleko od opštinske zgrade i šetališta.

Kako saznajemo,Trsteničani se pripremaju za doček svog poznatog sugrađanina najverovatnije, krajem sledeće nedelje. Milenko Sebić (36) počeo je da se bavi streljaštvom uz oca Nebojšu koji ga i danas prati na takmičenjima. Prvi njegov klub bio je SK “Trstenik 1893”.

Streljana u kojoj je prvi put zapucao i danas radi pod okriljem Streljačkog saveza u naselju Čairi, nedaleko od Milenkove kuće.

Osvajač olimpijske medalje je rodni Trstenik napustio sa samo 13,5 godine na poziv da počne da trenira u SK “Milicionar”.

Upisao je Srednju tehničku školu “Radoje Dakić” u Rakovici i počeo da niže sportske uspehe. Deo bogate kolekcije osvojenih medalja, priznanja, trofeja, čuvaju u porodičnom domu, roditelji Nebojša i Radica Sebić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega