NOVINARI PROVOCIRALI ĐOKOVIĆA: Šta želite da vam kažem? I ja sam ljudsko biće

Novosti online

01. 08. 2021. u 07:41

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se iz Tokija vrati sa medaljom oko vrata. Izgubio je meč muškog singla za bronzu, a u miks-dublu je morao da preda zbog povrede, tako da je vrlo razočaran napustio Olimpijsko selo, pa se čak i izvinio navijačima iz Srbije koji su priželjkivali zlato.

НОВИНАРИ ПРОВОЦИРАЛИ ЂОКОВИЋА: Шта желите да вам кажем? И ја сам људско биће

Foto: Tanjug/AP

Evidentno je bilo da je veoma umoran i povređen ušao u završnicu takmičenja, pa je protiv Karenjo-Buste pravio neverovatne greške zbog kojih je morao nekako da "izbaci" frustraciju...

Njegovo rešenje za to su urlici i razbijanje reketa, ali to se mnogima ne sviđa i skloni su da preuveličavaju njegove postupke. Tako je prvo njegov protivnik iz Španije "kukao" kod sudije što ga nije kaznio, da bi potom bes srpskih navijača "navukao" i poznati engleski novinar koji ga je kritikovao zbog besa na terenu.

Novak je prvo zavrljačio reket na tribine, gde nije bilo naravno nikoga, a potom je drugi olupao o stub na mreži, pa se na konferenciji za medije (bespotrebno) izvinjavao zbog toga.

"Šta želite da vam kažem?", počeo je pomalo začuđeni Novak.

"To je nešto što se događa u žaru borbe. Nije lepo naravno, ali je deo onog što sam ja. Nije prvi, a ni poslednji put. Ne volim da šaljem takvu poruku, žao mi je... Svi smo samo ljudska bića, teško je kontrolisati emocije", odgovorio je srpski teniser koga svaki put ispituju o razbijenim reketima.

Čini se da je to pomalo neumesno nakon tri poraza u 24 sata, jasno je bilo koliko se potrošio...

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)