RUS NE ZNA GDE ĆE: Bulut to može i jednom rukom, a srpski basketaši poručuju: "Mnogi su mislili da će biti tako, ali ne i mi!" (VIDEO)

Novosti

27. 07. 2021. u 13:32

SRPSKI basketaši nastavljaju dominaciju na Olimpijskim igrama.

РУС НЕ ЗНА ГДЕ ЋЕ: Булут то може и једном руком, а српски баскеташи поручују: Многи су мислили да ће бити тако, али не и ми! (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP, Fejsbuk printskrin/Dušan Domović Bulut

Iako su se već ranije plasirali direktno u polufinale sa obezbeđenim prvim mestom posle regularnog dela, oni su jutros savladali i Ruse za perfektan skor - 7:0.

Oni planiraju da taj perfektan skor zadrže i u naredna dva meča i da tako stignu do zlata. To potvrđuju i reči Aleksandra Ratkova koji poručuje da ne sme da bude opuštanja na krilima dobrih rezultata.

- Mnogi su mislili da ćemo se opustiti jer smo obezbedili plasman u polufinale. Nema opuštanja, želeli smo maksimalan skor u grupnoj fazi. Sutra igramo polufinalni meč, bilo je bitno da u njega uđemo sa pobedom - istakao je Ratkov posle pobede nad Rusijom.

Koliko su dominantni bili srpski basketaši u meču sa Rusima govori rezultat - 21:10, ali i jedan detalj sa samog meča kada je Dušan Domović Bulut lagano izbacio protivnika i jednom rukom položio loptu u koš. Pogledajte i sami taj detalj:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere