ON SAM POTVRDIO DA SU U PREGOVORIMA: Partizan se pojačava iz Olimpijakosa

Novosti

26. 07. 2021. u 13:41

CRNO-BELI zaoštravaju konkurenciju.

ОН САМ ПОТВРДИО ДА СУ У ПРЕГОВОРИМА: Партизан се појачава из Олимпијакоса

FOTO: M. Vukadinović

Odlaskom Vladimira Stojkovića u Saudijsku Arabiju, Partizan je ostao bez kapitena, ali i bez pouzdanog golmana. Zato su se crno-beli dali u potragu za njegovim naslednikom na golu.  Najpre se pojavila informacija da Partizan želi golmana Šerifa Dušana Markovića, ali Mondo piše da klub iz Humske uveliko pregovara sa nekadašnjim mladim reprezentativcem Stefanom Čupićem (27).

U pitanju je čuvar mreže nikozijskog Olimpijakosa koji je ponikao u OFK Beogradu, a čija je dosadašnja karijera bila veoma "prošarana" jer je bio i u Norveškoj, Jermeniji...

Čupić je od januara na Kipru i nastupio je na ukupno tri utakmice za ovaj klub, a u slučaju dolaska u Partizan zaoštrio bi konkurenciju među stativama i Aleksandra Stanojevića stavio na "slatke muke" pošto su tu još Aleksandar Popović i Nemanja Stevanović, odnosno mladi Lazar Slavković.

- Mogu da kažem da su ostvareni prvi kontakti s Partizanom, ali ja sam i dalje na Kipru i pod ugovorom sam sa Olimpijakosom. Mislim da ne moram da naglašavam koliko bi mi značilo igranje za takav klub kao što je Partizan  - rekao je Stefan Čupić za Mondo.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ PROMENA: Julijan Nagelsman ostaje selektor Nemačke do kraja Svetskog prvenstva 2026.