IGOR VUJAČIĆ POSTAO ADUT PARTIZANA: Bio sam, ne na nuli, nego ispod nule

M. BLAŽIĆ

04. 07. 2021. u 07:37

NIJE ga bilo na "mapi" pre godinu dana, a sada je poslednja linija Partizana nezamisliva bez njega.

ИГОР ВУЈАЧИЋ ПОСТАО АДУТ ПАРТИЗАНА: Био сам, не на нули, него испод нуле

FOTO: FK Partizan

- Imao sam priču sa Aleksandrom Stanojevićem da ne idem u ovom prelaznom roku, jer je

Septembarska smena na klupi je u potpunosti promenila karijeru Igora Vujačića (26), pa je od nekog ko je mogao da časti kad sedne na klupu, postao neko ko nije na prodaju bez obzira na ponudu koja stigne u klub.

- Imao sam priču sa Aleksandrom Stanojevićem da ne idem u ovom prelaznom roku, jer je Sveta Marković otišao i ne bi bilo dobro da odu dva štopera. Rekao mi je da je u decembru moguće, ali da sada ostanem. Ipak, nisam očekivao da će to javno da kaže. Naravno da mi znači kada trener to izjavi. Možda je sada još veći pritisak na mene. Šalu na stranu, naravno da ću dati sve od sebe da opravdam to poverenje - raspoloženo konstatuje crnogorski reprezentativac.

Na kraju sezone je stigla velika satisfakcija u vidu priznanja koje su mu odale pristalice Partizana izabravši ga za najboljeg igrača crno-belih u sezoni 2020/2021.

- Kad vas izaberu navijači, ne može da bude loše. Znači mi, velika čast je to za mene. Partizan je najveći klub, srce mi je puno. Posebno znajući da sam pre godinu i po dana bio ne na nuli, već ispod nule. Bilo bi bolje za sve da neki ofanzivac ili napadač bude igrač sezone. Daće bog.

Uz dobro obavljen posao u defanzivi stizao je Vujačić u pet navrata da zatrese protivničku mrežu, zanimljivo praktično uvek kada je to činio i njegov zemljak Aleksandar Šćekić.

- Ako ja dam gol, onda bolje čuvajte Šćekića, hahaha. Ne znam, tri utakmice su se desile, on daje gol, pa ja. Očigledno ima neka veza.

Sezona počinje za manje od dve nedelje premijerom u Novom Sadu protiv Proletera, a samo pet dana kasnije počinje i evropska misija protiv Dunajske strede u Humskoj.

- Ekipa protiv koje igramo nije naivna. Završili su drugi u prvenstvu Slovačke. Idemo utakmicu po utakmicu, da se što bolje spremimo. Angažovali smo Pantića, Saničanina i Rikarda Gomeša, zasad sve deluje odlično, verujem da će sve izgledati super kad krenu takmičarske utakmice - optimistički je zaključio Vujačić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024