SRBI slave poraz svoje vojske u boju u kom su Hrvati pobedili Turke - vizija je koju o Kosovskom boju imaju u "lijepoj njihovoj", a taj najvažniji istorijski događaj za hrišćansku Evropu trivijalizuju poredeći ga sa porazom svoje reprezentacije na prvenstvu Evrope u fudbalu, "najvažnijoj sporednoj stvari na svetu".

Vesna

02.07.2021. 14:29

Hrvati pobedili turke, kada? - Masta moze svasta. Srbi nisu izgubili bitku vec su obe vojske na bojnom polju kosovskom ostale bez poglavara, izginula vecina a turcima je trebalo 10 godina da se povrate i ojacaju. Srbi su tad izgubili zemaljske zivote ali zadobili carstvo nebesko. Hrvati su u svim ratovima bili sa gubitnicima.

Novosađanin

02.07.2021. 14:36

И Хрвати славе своје својеврсно "Косово Поље" - поразну опсаду Сигета и погибију њиховог хероја Николу Шубића Зрињског. Међутим Сигет је угарски град, а Никола Зрињски је историографији познат под именом Миклош, па испада да је пораз Угара од стране Турака као и освајање угарског града уједно и њихов национални пораз и понос. То вам довољно говори о Хрватима. На крају крајева, Хрвати доказују да су само један јако исфрустриран народ са комплексом ниже вредности у односу на Србе, стога ми је задовољство да сваки дан показују колико пате. Наздравље нам, Србљи!