KRSTAJIĆ REŠIO PITANJE NAPADAČA: Vukića selili u Paok, Vojvodinu... Potpisao za TSC!

Novosti online

26. 06. 2021. u 14:56

FUDBALSKI klub TSC priprema se za novu sezonu, a talentovani stručnjak Mladen Krstajić sklapa mozaik kako bi sa klubom pokušao da ponovi pozitivne rezultate iz debitantske sezone.

КРСТАЈИЋ РЕШИО ПИТАЊЕ НАПАДАЧА: Вукића селили у Паок, Војводину... Потписао за ТСЦ!

Foto: TSC

Klub je dogovorio saradnju sa dvadesetpetogodišnjim Nišlijom Stefanom Vukićem koji je prethodne sezone nastupao za ekipu Zlatibora. Napadač je odigrao 30 mečeva u dresu tima iz Čajetine, postigao je devet pogodaka uz jednu asistenciju. 

Vukić je imao zanimljiv fudbalski put, nastupao je za niški Radnički, Sinđelić, Car Konstantin, potom FK Odžaci, Dunav, Srbobran, Dobanovce i Zlatibor. 

Upravo je u zelenom dresu skrenuo pažnju brojnih klubova. Te su nakon ispadanja Zlatibora za njegove usluge bili zainteresovani iz redova Vojvodine, a pominjao se u medijima i mogući transfer u grčki Paok, ipak, TSC je na kraju isplivao kao najbolja opcija, te će karijeru nastaviti u Bačkoj Topoli. 

Dolazak Vukića mogao bi da otvori prostor za odlazak Nenada Lukića Lukića iz kluba. Napadač je u TSC došao 2019. godine iz Inđije.

Za tim Mladena Krstajića odigrao je 42 utakmice u svim takmičenjima uz 22 pogotka, od čega 18 u Superligi, te je sigurno da klub neće imati problema da unovči njegove dobre igre. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)