LALATOVIĆ DEMANTUJE DA NAPUŠTA RADNIČKI: "Dripci žele da naude meni i klubu, obračunaću se sa njima kada dođe vreme"

A. Ilić

22. 06. 2021. u 15:31

TRENER FK Radnički iz Niša Nenad Lalatović demantovao je navode da napušta Radnički.

ЛАЛАТОВИЋ ДЕМАНТУЈЕ ДА НАПУШТА РАДНИЧКИ: Дрипци желе да науде мени и клубу, обрачунаћу се са њима када дође време

FOTO: FK Radnički

- Poručio bih ološu koji pojedinim portalima govori šta da pišu protiv mene, a da veličaju njegov klub, koji živi u Novom Sadu, i ne može da se pomiri sa činjenicom da sam uspešniji, bolji i lepši od njega, da ću se sa njim obračunati kada za to dođe vreme, a ono će uskoro doći. Tada će morati da napusti Srbiju i srpski fudbal, jer mu u njemu nije mesto, rekao je Lalatović.

Mladi stručnjak demantuje pisanje medija da je napustio niški tim i otišao na pregovore sa bilo kojim klubom. Poručio je navijačima da ne brinu i da se već priprema za popodnevni trening prvog tima Radničkog. 

- Nenad Lalatović nije trener koji po svaku cenu juri za parama. Ja sam trener koji je svestan svojih kvaliteta i moja cena na mesečnom nivou je 30.000 dolara, ispod tih para neću nigde ići. Ako dobijem ponudu koja je iznad toga napustiću srpski fudbal. Ti dripci žele da naude meni i mom klubu, a to šta određeni portali pišu to je njihova stvar. Njima nije mesto u Srbiji i srpskom fudbalu, otom, potom... Rekao je Nenad Lalatović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu