RASTANAK: Vezista nije opravdao očekivanja, napustio Zvezdu nakon godinu dana!

Novosti online

26. 06. 2021. u 08:58

KRILNI fudbaler Srđan Spiridonović blistao na početku, pa nestao iz planova Dejana Stankovića.

РАСТАНАК: Везиста није оправдао очекивања, напустио Звезду након годину дана!

FOTO: M. Vukadinović

Kupljen od poljskog Pogona za 250 hiljada evra, a samo godinu dana kasnije mogao bi Crvenu zvezdu da napusti kao slobodan igrač. Srđan Spiridonović nije u planovima Dejana Stankovića i mogao bi uskoro da dobije raskid ugovora.

Nekadašnji mladi reprezentativac Austrije najavljen je kao veliko pojačanje u Beogradu, ali su njegove partije iz nedelje u nedelju bile sve slabije. Pokušao je Spiridonović da ''oživi'' formu pozajmicom u Tursku, ali je to bio fijasko...

I sada su pred njim dve opcije. Jedna je nova pozajmica na koju bi ga poslala Crvena zvezda, ali je teško zamisliti da bi se nakon nje vratio u prvi tim srpskog šampiona. Druga je raskid saradnje srpskog kluba i brzonogog krilnog fudbala, što ''Sportski žurnal'' ističe kao verovatniju opciju!

Godinu dana nakon dolaska u klub i 24 odigrana meča kasnije, Srđan Spiridonović bi mogao da dobije ''čiste papire'' i potraži naredni klub u svojoj karijeri. Prethodnih šest meseci krilni napadač je proveo u turskom Genčerbirligiju, gde je nastupio na samo šest mečeva.

Pre toga je igrao u Austriji, Italiji, Grčkoj i Poljskoj.

U crveno-belom dresu je za oko šest meseci provedenih u klubu odigrao 24 utakmice, odnosno nešto manje od 1.200 minuta. Postigao je četiri gola, upisao pet asistencija, a navijači Zvezde verovatno će ga pamtiti po utakmici protiv Radničkog iz Niša, kada je učestvovao u sva tri pogotka Stankovićevog tima.

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri