SEČA SUDIJA U SRPSKOM FUDBALU: Grujić, Đorđić, Široki i Anđelovski ne sude Superligu?

Novosti online

24. 06. 2021. u 21:08

SUDIJA komisija Fudbalskog saveza Srbije izbrisala je četvoricu arbitara sa superligaške liste. Precrtani su Danilo Grujić, Miloš Đorđić, Zoran Široki i Novica Anđelovski.

СЕЧА СУДИЈА У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Грујић, Ђорђић, Широки и Анђеловски не суде Суперлигу?

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Novi saziv komisije, predvođen predsednikom Dejanom Filipovićem, posle dužeg zasedanja, odlučio je da skine po jednog sudiju sa svakog od četiri regiona, saznaje Sport klub.

Ime Zorana Širokog odavno figurira na spisku prekobrojnih. Arbitar iz Smedereva, više puta negativno ocenjivan u poslednje tri godine, predložen je za brisanje sa liste.

Napokon, komisija je ocenila da na fudbalskim terenima više nema mesta ni za Novicu Anđelovskog. Arbitar iz Kačareva, jedan od najstarijih na listi, pominjao se i u poslednjih mesec dana kao „bivši“.

Sport klub takođe saznaje i da su na elitni rang sudija napredovali Beograđanin Dejan Trifković, kao i Danilo Nikolić iz Lovćenca koji će se tako pridružiti zemljaku Novaku Simoviću koji je iz istog sela.

Superligaška lista, prema predlogu Sudijske komisije FSS, imaće u narednoj sezoni 20 arbitara, a nekolicina njih, uprkos vezama sa klubovima i skandaloznim greškama u prošloj sezoni, ostaće na listi što ne zvuči ohrabrujuće uoči starta nove sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024