OVO NAVIJAČI ZVEZDE NISU OČEKIVALI: Srđan Babić prudžio ugovor sa crveno-belima

Novosti online

23. 06. 2021. u 17:09

FUDBALER Crvene zvezde Srđan Babić produžio je ugovor sa šampionom Srbije do 2023. godine.

ОВО НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: Срђан Бабић пруджио уговор са црвено-белима

FOTO: FK Crvena zvezda

Sigurno da ovo nisu očekivali navijači crveno-beilh, posebno što je bilo ponuda za defanzivca koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u portugalskom Famalikau.

Braga je želela da angažuje visokog štopera, ali je uprava Crvene zvezde odlučila da ne prihvati ponudu. Babić je treći deo ekipe sa "Marakane" koji je produžio ugovor.

Pre njega su se na takav korak odlučili trener Dejan Stanković i sjajni krilni napadač Aleksandar Katai, a u klub je stigao reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović.

- Drago mi je što sam ponovo u Zvezdi. Produžio sam ugovor, čeka nas naporan rad na pripremama u Austriji i na meni je da se izborim za minutažu. Dugo sam u klubu, neće biti perioda adaptacije, jer poznajem rad stručnog štaba. Neće biti problema oko uigravanja i radujem se novim izazovima- istakao je defanzivac rođen 1996. godine.

Babić je u Crvenu zvezdu stigao 2017. godine i zabeležio 79 nastupa uz sedam postignutih pogodaka. Prethodnu takmičarsku godinu proveo je u Famalikau u kom se na 29 mečeva jednom upisao u strelce.

U dosadašnjem delu karijere nosio je dresove Vojvodine, Real Sosijedada i Reusa, a ujedno je prošao i sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije i bio deo tima koji je na Novom Zelandu 2015. godine postao svetski šampion u konkurenciji fudbalera do 20 godina.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!