MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Portugalija 1,27, SAD 1,70

Promo

09. 06. 2021. u 12:00

NIGDE nećete moći da nađete veće

МОЗЗАРТ ДАЈЕ НАЈВЕЋЕ КВОТЕ НА СВЕТУ: Португалија 1,27, САД 1,70

FOTO: AP

U iščekivanju smo početka Evropskog prvenstva i Kopa Amerike, pa je ponuda za sredu siromašna. Ipak, bukmejkeri Mozzarta su i za danas izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Proverite, stvarno je tako...

PORTUGALIJA - IZRAEL (SREDA, 20.45), KEC 1,27

Šampion Starog kontinenta imaće večeras u Lisabonu na stadionu Sportinga, Žoze Alvalade, poslednju proveru pred start Evropskog prvenstva. Očekuje se da selektor Portugalaca Fernando Santos promeša karte, da neke od nosilaca igre sačuva za start šampionata. Kristijano Ronaldo i drugovi su odigrali samo jedan pripremni meč pred start prvenstva i to pre šest dana kada je u komšijskom derbiju protiv Španije u Madridu bilo bez golova. Portugalija je bez poraza na pet poslednjih utakmica. Izrael je prošle nedelje pobedio Crnu Goru u Podgorici sa 3:1 u prijateljskom meču. Ove dve selekcije su pre osam godina poslednji put odmerili snage u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu 2014. godine. U Lisabonu je bilo bez pobednika - 1:1, a jedini gol za Portugaliju delo je Kristijana Ronalda, strelca 103 gola u dresu reprezentacije.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 10.000 dinara u humanitarne svrhe. Navijaj za golove.

SAD - KOSTARIKA (ČETVRTAK, 01.00), KEC 1,70

Amerikanci su prošle nedelje osvojili premijerno izdanje Konkakaf Lige nacija posle dramatičnog meča protv Meksika u finalu i pobede sa 3:2 posle produžetaka. Nova provera za Jenkije pred nastavak kvalifikacija za Mundijal u Kataru je duel sa Kostarikom u Sendiju. Kostarikanci su bili četvrti u Ligi nacija. Poraženi su od Meksika u polufinalu i Hondurasa u meču za treće mesto. Oba puta su poklekli u penal-seriji. Kada igraju ove dve reprezentacije ne dolazi veliki broj golova. Na četiri prethodna meča bio je tip 0-2. Amerikanci su pobedili nardnog protivnika na dve poslednje utakmice. U prethodnom odmeravanju snaga ovih reprezentacija prošle godine slavile su Sjedinjene Američke Države sa 1:0 golom Laneza s bele tačke.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji 100.000 dinara svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom. Naplati najveći promašaj.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVE INFORMACIJE: Evo u kakvom je stanju sin Dejana Stankovića