NA IGRE U ZVEZDI NAJPONOSNIJI: Milunović se uz dosta emocija oprostio od crveno-belih (FOTO)

Novosti online

06. 06. 2021. u 18:28

ISKUSNI defanzivac Nemanja Milunović napustio je Crvenu zvezdu i pojačao tursku Alanju, a na društvenim mrežama oprostio se od bivšeg kluba. Sa Zvezdom je osvojio četiri trofeja, igrao značajnu ulogu u Evropi i postao jedan od lidera tima, ali je došlo vreme za rastanak.

НА ИГРЕ У ЗВЕЗДИ НАЈПОНОСНИЈИ: Милуновић се уз доста емоција опростио од црвено-белих (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Nakon što nije produžio saradnju sa srpskim šampionom, Milunović napušta klub u kom je, po njegovim rečima, odigrao sezone na koje je najponosniji!

Đed, kako su ga zvali saigrači u svlačionici, poslao je dirljivu poruku navijačima Crvene zvezde, saigračima sa kojima je igrao, klupskim čelnicima i svima koji su zaposleni u aktuelnom šampionu Srbije.

On je pobrojao sve uspehe koje je ostvario sa klubom, navodeći da je za dve i po godine koliko je proveo u crveno-belom stekao milion uspomena!

- Posle dve i po godine na koje sam najviše ponosan u svojoj karijeri, želim da se od srca zahvalim svim navijačima, celoj upravi Crvene Zvezde, svim zaposlenima u klubu, stručnom štabu i naravno mojim saigračima za sve što su uradili za mene i za sve što smo zajedno postigli. Tri titule, Kup Srbije, Evropska proleća, grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope, dugo iščekivana dupla kruna i milion uspomena koje će zauvek ostati u srcu... Hvala ti na svemu Zvezdo!!! Voli Vas vaš Đed, glasila je poruka koju je Milunović ostavio na Instagramu.

Uz dirljiv oproštaj od Crvene zvezde, Milunović je okačio osam fotografija na kojima su trenuci slavlja, detalji sa mečeva i poziranje sa osvojenim trofejima.

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a