ILIEV O PRELAZNOM ROKU: Dovešćemo još igrača, mnogo očekujemo od nove sezone

Novosti online

03. 06. 2021. u 22:26

PARTIZAN je u četvrtak predstavio prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. U pitanju je Siniša Saničanin. O daljim koracima govorio je Ivica Iliev.

ИЛИЕВ О ПРЕЛАЗНОМ РОКУ: Довешћемо још играча, много очекујемо од нове сезоне

FOTO: N. Paraušić

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je među crno-bele stigao iz Vojvodine za koju je nastupao sa velikim uspehom.

- Mnogo očekujemo od nove sezone. Naš prvi potez po tom pitanju nagoveštava ambicije kluba i želju da budemo na nivou koji pripada Partizanu i da ove godine ne postoji ni najmanja bojazan da neće biti uspešna - rekao je Iliev i dodao:

- Predstavljam Sinišu, koga svi dobro znate. Sigurno jedan od najkvalitetnijih igrača na našim prostorima, ne samo odbrambeni. Dugo godina bio je naša želja, mnogo smo čekali ovaj trenutak, poslednjih meseci bili smo izuzetno uporni u želji da ga dovedemo kao prvog 'pika'. Imamo čast da ga predstavimo pre svega zbog ljudskih kvaliteta i ljudi koji ga zastupaju, od starta smo imali divan odnos, pun poštovanja. Verujem da je na kraju taj odnos bio i presudan da potpiše - rekao je o Saničaninu.

Pojasnio je potom kako će Partizan dalje pojačavati tim.

- Krenuli smo od odbrane, idemo ka napadu, pa videćemo da li ćemo prvo sa napadom ili ćemo preskočiti vezni red ili ćemo nastaviti redom. Verujem da ćemo u narednom periodu imati još lepih vesti za naše navijače. Radi se intenzivno, jako. Da je do nas završili bismo u narednih par dana, igrači koje želimo su traženi, aktuelni, pod ugovorima i mnogo je posla pred nama. Idemo u pravom pravcu.

Jedno od pitanja upućeno Ilievu bilo je da li će biti "čišćenja" tima.

- Škakljivo pitanje. Ne bismo o tome. Verovatno će svi igrači doći na prozivku, izuzetno je rano da se priča o tome, u većini zemalja nije počeo prelazni rok. Zvanično nije ni kod nas. Evropsko prvenstvo utiče, kao i svako veliko takmičenje. Mnogi transferi su se mnogo kasnije dešavali nego u normalnim sezonama. Međutim, već dugo radimo na potencijalnim transferima i verujem da ćemo u narednih 10-15 dana imati još jednog ili dvojicu važnih igrača za tim, u Sinišinom nivou.

Nije mogao da kaže koliko će tačno igrača stići u Partizan, ali je istakao da će klub napraviti "dopunu".

- Mislim da ćemo napraviti dobru 'dopunu'. Možda ne po ukupnom broju igrača, ali po broju nosilaca igre - zaključio je Iliev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024