DETALJI GLAMUROZNE SVADBE ALEKSANDRA MITROVIĆA: Kuma je supruga bivšeg fudbalera Partizana, a mladenci su želeli baš ovu pevačicu

Novosti online

28. 05. 2021. u 09:31

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović u subotu pravi svadbeno veselje, a već sada su poznati detalji ovog glamuroznog događaja.

ДЕТАЉИ ГЛАМУРОЗНЕ СВАДБЕ АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА: Кума је супруга бившег фудбалера Партизана, а младенци су желели баш ову певачицу

Foto: Instagram printskrin

Fudbaler i njegova izabranica Kristina Janjić već su izgovorili sudbonosno "da" pred matičarem, a za subotu spremaju veliku svadbenu žurku.

Slavlju će prisustvovati više od sto zvanica, a za spektakularnu atmosferu pobrinuće se pevačica Jelena Kostov.

"Kristina će nositi dve venčanice a kuma će joj biti supruga našeg fudbalera Zorana Bambija Tošića, Jovana Gajić, dok javnosti nije poznato ko će biti Aleksandrov kum. Mladenci nisu hteli ništa da prepuste slučaju, te su doneli odluku da bi bilo poželjno da svi budu vakcinisani, kako bi izbegli mogućnost da se neko zarazi na njihovom slavlju", otkriva izvor i dodaje:

"Mladenci su izrazili želju da im na venčanju peva Jelena Kostov, pa su bili više nego srećni kada su shvatili da pevačica ima slobodan termin na dan kada su zakazali venčanje. Oni privatno vole kako Jelena peva i kakvu atmosferu pravi na zabavama, zbog čega su želeli da baš ona uveseljava goste".

Foto: Instagram

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)