PRIMITIVIZAM ŠOKIRAO SRBIJU: Kad ne mogu “Delije” i "Grobari" tukli se igrači Zvezde i Partizana

Novosti online

26. 05. 2021. u 11:57

PONOVO je iz Srbije poslata ružna fudbalska slika Evropi i svetu. Malo pravog fudbala i mnogo više svađe i ružnih poteza samih aktera meča.

ПРИМИТИВИЗАМ ШОКИРАО СРБИЈУ: Кад не могу “Делије” и Гробари тукли се играчи Звезде и Партизана

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je osvojila Kup i sve ostalo će se brzo zaboraviti što se tiče najvažnije sporedne stvari na svetu, ali o ponašanju igrača će se još mnogo pričati.

Mediji u regionu su izveštavali sa večitog derbija i ruku na srce ne mnogo lepih reči...

Hrvatski portal Index  u tekstu pod naslovom “Primitivizam šokirao Srbiju. Zvezdaš slavio skidanjem gaća pred partizanovcem” piše:

– Zvezdaš Marko Gobeljić, koji je trčao na slavlje sa saigračima, zaustavio se i došao do golmana rivala te pred njim skinuo donji deo dresa i bez gaća likovao. Radio je to tako da je na njega sasuo bujicu psovki i uvreda simulirajući seksualni čin spuštenih gaća. Na to su prema njemu potrčali igrači Partizana i opet je nastao haos na terenu.

Foto: Printskrin

 

– U trećoj seriji precizan za Zvezdu bio je naš mladi reprezentativac Nikola Krstović. Pošto je matirao Stojkovića, nekadašnji član Zete isprovocirao je golmana Partizana posle čega je usledio opšti haos na terenu. Situacija se brzo smirila, posle čega je Borjan izrastao u janaka Crvene zvezde – navodi autor.

Sarajevski Avaz donosi tekst pod naslovom: Kad ne mogu “Delije” i “Grobari”, tukli se igrači Zvezde i Partizana.

Foto: Printskrin

 

– U prve tri serije svi izvođači su bili sigurni. Posle penala Nikole Krstovića, fudbaler Zvezde je dobacio golmanu Partizana, a Vladimir Stojković ga pogodio loptom u lice i zaradio drugi žuti karton. Prvi je dobio u posljednjim trenucima produžetaka zbog zadržavanja vremena. Potez Stojkovića izazvao je revolt Zvezdinih fudbalera, a onda je na terenu nastao pravi haos. U celu situaciju uključili su se i igrači s klupe, nastala je velika gužva, razmenjeni su i udarci ljutih protivnika, ali se na kraju sve smirilo, pa je nastavljena penal serija – piše u tekstu i dodaje se:

– Zvezda je posle četvrte uzastopne i ukupno 32. titule osvajanjem Kupa upotpunila duplu krunu na koju su čekali14 godina. Partihan nije uspeo da spasi sezonu. Crno-beli” su prošle godine u finaluKupa izgubili od Vojvodine, a sada su trofej Kupa prepustili navećem rivalu.

Foto: Printskrin

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna