LISTA NAJGORIH EVROVIZIJSKIH PESAMA IKADA: Na spisku se nalazi i Rambo Amadeus

V.N.

21. 05. 2021. u 13:34

BAŠ kao što postoji lista najboljih evrovizijskih nastupa ikada, postoji i ona druga, manje laskava, lista najgorih nastupa i najgorih tekstova pesama.

ЛИСТА НАЈГОРИХ ЕВРОВИЗИЈСКИХ ПЕСАМА ИКАДА: На списку се налази и Рамбо Амадеус

Foto D. M.

E, u toj drugoj, našao se i multimedijalni umetnik Rambo Amadeus, koji je 2012. na 57. "Evrosongu" u Bakuu (Azerbejdžan) pevao pesmu "Euro neuro".

Rambovi stihovi koje je otpevao na engleskom jeziku, a u prevodu na srpski glase "Imam samo jedno pravilo, uvek ostani kul, kao bazen za plivanje", svrstani su među najgore koje je slušala evrovizijska publika. Valjda zato pesma nije ni prošla u finale. Ako je za utehu Rambu, etiketa najgoreg teksta pesme zalepljena je čak i nekim pobedničkim pesmama "Evrosonga". Recimo, holandska grupa "Tič-in", koja je 1975. trijumfovala na "Evrosongu" u Stokholmu, sa numerom "Ding a dong", imala je ubedljivo najgori tekst, baš kao i predstavnica Nemačke Lena, koja je 2010. pobedila u Oslu sa kompozicijom "Satelit", u kojoj, između ostalog, peva: "Čak sam nalakirala nokte na nogama zbog tebe, uradila sam to prošlog dana..."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024