OGLASILE SE NAKON VELIKOG USPEHA: Hurricane otkrile ko im je najveća podrška tokom takmičenja

Novosti online

21. 05. 2021. u 10:17 >> 10:26

IVANA Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić nisu krile svoju sreću i zadovoljstvo nakon što su odvele Srbiju u finale Pesme Evrovizije pesmom "Loco, loco".

ОГЛАСИЛЕ СЕ НАКОН ВЕЛИКОГ УСПЕХА: Hurricane откриле ко им је највећа подршка током такмичења

Foto: EPA

Nakon fantastičnog nastupa koji su pored naših komentarisale i svetske face, članice sastava su podelile prve reakcije nakon što su voditelji u Roterdamu pročitali da ćemo nastup Uraganki gledati i u subotu!

 - Presrećne smo što smo prošle u finale! Ostvarila nam se ogromna želja i jedva čekamo subotu. Komentari su sjajni, publika i fanovi su oduševljeni tako da smo prezadovoljne -  rekle su članice sastava Hurricane i zahvalile timu koji ih je bodrio svake sekunde nastupa.

 - Značila nam je podrška našeg kompozitora Nemanje Antonića, kao i saradnika na pesmi Darka Dimitrova koji su bili sa nama u grin rumu i bodrili nas. Bila je tu i naša Marija Šerifović koja nam je takođe bila ogromna moralna podrška i prezahvalne smo joj na svemu.

Za kraj su poručile:  - Gledajte nas u subotu!

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!