ISAK JE PONOVO POMERIO GRANICE: Svi su se pitali gde je bio u prethodnom krugu - kratko je poručio "Ne znam šta mi se dešava!" (VIDEO)

Novosti onlajn

02. 05. 2021. u 09:10

PEVAČ Isak Šabanović, napravio je pometnju kada se prvi put pojavio na sceni popularnog takmičenja "Zvezde Granda".

ИСАК ЈЕ ПОНОВО ПОМЕРИО ГРАНИЦЕ: Сви су се питали где је био у претходном кругу - кратко је поручио Не знам шта ми се дешава! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

SNIMAK njegovog prvog nastupa postao je viralan kako u zemlji tako i u regionu, a mnogi su se do nedavno pitali zašto ga više nema u takmičenju, jer se nije pojavio u četvrtom krugu.

Član žirija Đorđe David nedavno je u intervjuu ispričao je kako Isak nije učestvovao u četvrtom krugu, zbog toga što se zarazio korona virusom.

- Isak je dobio koronu i propustio četvrti krug. Nije mogao da se takmiči jer je bio bolestan. Na jedan je Saša Popović doneo odluku da bez obzira na to, zbog utiska koji je ostavio, on direktno ide u peti krug. I mislim da je to apsolutno u redu. Mislim da je on svojim prethodnim nastupom to zaslužio - rekao je David.

Sada se Isak ponovo pojavio u takmičenju, potpuno zbunjen je poručio:

- Digao se bum oko mene i ne znam šta mi se dešava u životu. Pitao sam se, mogu li ja to? Skinuo sam 17 kilograma - rekao je Isak, a Popović ga je pohvalio kako se nije uobrazio.

Pogledajte kako je izgledao nastup kojim je sinoć oduševio članove žirija:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)