BILA JE STIDLJIVI DEVOJČURAK, A DANAS JE PRAVA LEPOTICA: Evo kako izgleda Milijana iz „Đekne“ (FOTO)

Novosti online

10. 04. 2021. u 22:31

ČITAV Balkan pamti je po ulozi naivne Milijane iz serije “Đekna još nije umrla, a ka’ će, ne znamo”.

БИЛА ЈЕ СТИДЉИВИ ДЕВОЈЧУРАК, А ДАНАС ЈЕ ПРАВА ЛЕПОТИЦА: Ево како изгледа Милијана из „Ђекне“ (ФОТО)

Foto Printskrin

Tada je bila mlada, neiskusna i tek na drugoj godini Akademije, a danas u 54. mnogi kažu da je postala prava bomba!

Hrvatska glumica Arijana Čulina (54), glumačku karijeru je počela kada ju je poznati crnogorski reditelj Živko Nikolić pozvao da igra ulogu Milijane u legendarnoj seriji “Đekna još nije umrla, a ka’ će, ne znamo”.

Ona je tada, krajem osamdesetih bila na Akademiji u Beogradu, a ova uloga bila je toliko autentična da je se i 30 godina nakon emitovanja serije svi sa naših prostora sećaju.

Iako je igrala u brojnim hrvatskim humorističkim serijama, Čulina je tek nedavno debitovala na filmskom platnu. Naime, Arijana je, s ekipom filma “Ne gledaj mi u tanjir” gostovala na FEST-u, pre tri godine, na kom je dobila nagradu za najbolju žensku ulogu.

- Ovo je za mene jedan vrlo emotivan trenutak i sad znam kako se osećaju ovi na dodeli Oskara. Samo da mi ga ne uzmu sada - našalila se ona po preuzimanju nagrade i dodala da je nagradu posvetila profesoru Predragu Bajčetiću, u čijoj klasi je i diplomirala glumu.

Malo njih zna da je ova glumica, koja ima stalni angažman u splitskom pozorištu završila i muzičku školu, na odseku za solo pevanje. Publika u Srbiji je gledala i u seriji “Ruža vjetrova”.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)