PRINC SE VRAĆA KUĆI? Hari godinu dana nije bio u Britaniji, prijatelji otkrili detalje dolaska

Novosti online

09. 04. 2021. u 21:31

PRINC Hari se priprema da se vrati u Ujedinjeno Kraljevstvo, nakon što su njegovi prijatelji izjavilo da ne želi "ništa više" nego da bude sa krajlicom nakon tragične smrti njegovog dede, i dodaju da ukoliko se vrati u Veliku Britaniju, to će biti prvi put nakon što je sa svojom suprugom napustio zemlju pre više od godinu dana.

ПРИНЦ СЕ ВРАЋА КУЋИ? Хари годину дана није био у Британији, пријатељи открили детаље доласка

Foto EPA

Vojvoda od Edinburga preminuo je "spokojno" u dvorcu Vindžor u petak u svojoj 99. godini, nakon što je bio uz kraljicu Elizabetu Drugu više od 70 godina.

Umro je samo nekoliko nedelja nakon što su Megan Markl i Hari dali šokantan intervju Opri Vinfri u kojem se navodi da postoji rasizam u kraljevskoj porodici. Par je neslavno napustio Ujedinjeno Kraljevstvo i kraljevske dužnosti u martu 2020. godine da bi vodili "privatni život" sa druge strane Atlantika.

Izveštavano je kako se Hari nedavno izolovao u svojoj vili u Los Anđelesu, a da će se vratiti samo ukoliko se stanje njegovog dede pogorša. Sada prijatelji princa Harija kažu  da trenutno ne postoji mesto na kom bi on radije bio nego kraj svoje bake i sa svojom porodicom tokom sahrane.

- Neće želeti ništa više nego da bude u bliizini svoje porodice, a posebno svoje bake, tokom ovog groznog vremena. Megan je očigledno trudna, pa će morati da se posavetuje sa svojim lekarima o tome da li je bezbedno za nju da putuje, ali mislim da će Hari sigurno doći - izjavili su njegovi prijatelji.

Tokom sada već dobro poznatog intervjua koji je Megan dala Opri, ona je izjavila kako sin Arči nije postao princ nakon "zabrinutosti i razgovora" o tome koliko mu koža može biti tamna kad se bude rodio.

Vojvotkinja od Saseksa rekla je da su objavljeni razgovori sa Harijem i članom porodice o njihovom nerođenom sinu o tome kakve će boje biti njegova koža, kao i šta bi to značilo ili kako bi izgledalo.Princ Hari rekao je kako neće deliti sve detalje diskusije, ali da

su ga na početku veze sa Megan pitali koliko bi njihova deca mogla da budu tamna.

Voditeljka Opra Vinfri kasnije je izjavila da nisu kraljica, ali ni vojvoda od Edinburga komentarisali Arčijevu kožu.

- Nisu mi rekli ko je bio deo tog razgovora - rekla je Opra, prenosi "Dejli mjel i "San".

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna