PRIJATELJ I MERIMI I LEČIĆU: Mima Karadžić - Ne želim da zalazim u detalje, onaj ko treba da reši ovo, rešiće

Novosti online

09. 04. 2021. u 11:30

GLUMAC Milutin Mima Karadžić studirao je sa Merimom Isaković, koja je u ispovesti navela da ju je Branislav Lečić seksualno napao 1978. godine, a sada je dao svoj komentar o ovom slučaju.

ПРИЈАТЕЉ И МЕРИМИ И ЛЕЧИЋУ: Мима Караџић - Не желим да залазим у детаље, онај ко треба да реши ово, решиће

Foto: Printscreen

Mima Karadžić kaže da je u dobrim odnosima i sa Merimom i sa Lečićem.

 - Ne bih zalazio u detalje. Dobar sam i sa Lekom i sa Merimom. Zajedno smo Mera i ja bili na klasi i sjajno smo se slagali. Vrlo sam bio dobar sa njom. Video sam naslove, ali nisam upućen u čitavu priču. Njih dvoje najbolje znaju šta se između njih desilo, onaj ko to treba da rešava, siguran sam da će rešiti - rekao je Milutin Mima Karadžić.

Podsetimo, glumica Merima Isaković rekla je da je spremna da svedoči protiv Branislava Lečića, za koga u ispovesti u "Nedeljniku" tvrdi da je pokušao da je siluje 1978. godine, a koga je njena koleginica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu optužila za silovanje 2012. godine.

 - Naravno da ću svedočiti. Verujem da je reći istinu fundamentalna obaveza svake savesne osobe. Ne mogu direktno svedočiti o događaju nasilja nad Danijelom jer mu nisam direktno prisustvovala, ali mogu svedočiti o ličnosti Branislava Lečića i svom dramatičnom iskustvu vezanom za njega. Nadam se da će se druge žrtve osmeliti da se oglase, ako ih ima - rekla je glumica.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)