LICITACIJA ZA ULOGU: Ekipa serije "Državni posao" u humanitarnoj akciji "Da Milica prohoda"

Lj. P.

03. 04. 2021. u 10:28

HUMANITARNU akciju "Da Milica prohoda", u kojoj se sakuplja novac za četvorogodišnju Milicu Tupanjac iz Novog Sada, koja boluje od cerebralne paralize, pomaže i ekipa serije "Državni posao".

ЛИЦИТАЦИЈА ЗА УЛОГУ: Екипа серије Државни посао у хуманитарној акцији Да Милица прохода

Foto D. Dozet

Ekipa jednog od najpopularijnijih serijala u Srbiji i regionu, sredinom marta, kada je za Miličino lečenje i operaciju u Sent Luisu u Americi, sakupljeno više od 80.000 evra, na licitaciji je ponudila ulogu u jednoj od budućih epizoda "Državnog posla". Istog dana je objavljen poziv na društvenim mrežama - licitacija za ulogu je izazvala veliko interesovanje i već u roku od nekoliko sati je premašena ponuda od milion dinara. U toku narednih 24 sata dostignuta je i trenutno najveća potvrđena ponuda od 1.635.900 dinara.

Jedinstvena humanitarna licitacija traje do 5. aprila, a moguće je pratiti na sajtu Damilicaprohoda.rs. Na istoj adresi je moguće učestvovati na licitaciji. Za dve operacije i devojčicinu rehabilitaciju u SAD, potrebno je 120.000 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)