VASIL HADŽIMANOV BESAN: Nakon sramnih komentara o uzroku smrti njegovog oca poznati muzičar poslao poruku

D.M.

30. 03. 2021. u 17:23

VASIL Hadžimanov se nakon smrti svog oca Zafira ponovo oglasio na društvenim mrežama. Poznatog muzičara su uznemirili komentari na Fejsbuku o uzroku smrti njegovog oca od posledica virusa korona.

ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ БЕСАН: Након срамних коментара о узроку смрти његовог оца познати музичар послао поруку

Foto: Printscreen

On je još jednom istakao da njegov otac kao težak srčani bolesnik nije mogao da se izbori sa Kovidom 19 i da jedna doza vakcine koju je primio nije dovoljna za punu zaštitu.

- Svim bolesnicima koji ovde stavljaju sramne komentare poručujem da je moj otac umro od posledica Kovid 19 virusa. Kao teški srčani bolesnik posledice virusa nije mogao da izdrži. Vakcinisao se jednom, što da znate bilo šta dalje od vaše guzice, nije dovoljno za zaštitu od ovog strašnog virusa. Ukoliko vidim još jedan sličan komentar ovde ili bilo gde, lično ću se postarati da vas nađem i naučim vas pameti kako se ponaša i ne ispisuje na zidu pokojnika. Sramote neljudske! - napisao je Vasil.

Jedan od komentara na ovu objavu je "Porodica Hadžimanov pozdravlja antivaksere!".

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Boško

30.03.2021. 18:00

Васил. буди поносан на свог оца - великог Зафира. Не обраћај пажњу на идиоте којима ништа није свети, а сигурно су "велики верници".

Biljana

30.03.2021. 19:45

Dragi Vasile, svi mi koji smo voleli i poštovali Vašeg tatu pružamo Vam podršku i savet da se ne obazirete na komentare tih malih, glupih i neukih ljudi