LEPOTA DOLAZI IZ SRBIJE: Naša zemlja sutra bira predstavnicu za svetsko takmičenje "Mis turizma"

M. Ć.

06. 03. 2021. u 09:11

DOŠLO je vreme da Srbija dobije novu predstavnicu na takmičenju za svetsku mis turizma.

ЛЕПОТА ДОЛАЗИ ИЗ СРБИЈЕ: Наша земља сутра бира представницу за светско такмичење Мис туризма

Sleva nadesno Sara Mitić, Sara Stojanović, Sara Miletić / Foto Miss world Serbia

Završna nacionalna manifestacija će, uz pokroviteljstvo Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, biti održana sutra od 12 do 15 časova, u sklopu emisije TV Hepi "Prelo u našem sokaku". U finalnom izboru učestvuje 18 devojaka, a sve je organizovano pod sloganom "Lepota dolazi iz Srbije". Najlepšu devojku će proglasiti državni sekretar za turizam Miroslav Knežević.

Osim srpske mis turizma i dve pratilje, biće odabrane i mis fotogeničnosti, po izboru poznatih fotografa, kao i mis šarma koju bira novinarski žiri. Koja devojka će biti mis interneta - odlučiće publika glasovima putem SMS poruka, na društvenim mrežama, kao i prilikom nastupa takmičarki, uživo na televiziji. Već danas će biti proglašene mis vinskog i banjskog turizma Srbije, kao i mis ekologije.

Tri imenjakinje su, do sada, najbolje predstavljale Srbiju na svetskom takmičenju. Sara Stojanović je bila treća pratilja u svetu za 2015/2016, Sara Miletić druga pratilja (2017/2018), a Sara Mitić se plasirala u najuži izbor za sezonu 2018/2019. Organizatori ističu:

- Verujemo da će nova mis, predstavnica naše zemlje na svetskom izboru, uspešno predstaviti turističku ponudu Republike Srbije u svetu, i da će ponoviti uspeh prethodnica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)