BALAŠEVIĆ NAPISAO OPRAVDANJE VOJNICIMA: Evo kako je legendarni kantautor "pokrivao" mladiće koji su prisustvovali njegovom koncertu (FOTO)

Novosti online

01. 03. 2021. u 11:09

REGION se oprostio od legendarnog kantautora Đorđa Balaševića, koji je preminuo 19. februara, a na društvenim mrežama ne prestaju da se dele njegove pesme, stihovi ali i sećanja na čuvenog panonskog mornara.

БАЛАШЕВИЋ НАПИСАО ОПРАВДАЊЕ ВОЈНИЦИМА: Ево како је легендарни кантаутор покривао младиће који су присуствовали његовом концерту (ФОТО)

Foto Tanjug

Tako je i jedan korisnik društvene mreže "Fejsbuk" podelio opravdanje, koje mu je Đole napisao dok je bio u vojsci.

- Ukratko bio u vojsci tih dana, još martovska klasa, teško možes da izađeš pre svih obaveza,zakletva i ostalo...bilo je baš čupavo. Uz samo vreme koje je tih godina baš bilo čupavo, moglo se očas posla zaglaviti negde gde nisam baš želeo... Otišao kod zastavnika rekao da je takva stvar, a već sam imao nekih 4,5 koncerata Đoletovih za sobom i bilo mi je sumanuto da ne odem,a on već dolazi u moj grad, a i znao sam da on kad krene bez 3-4h nema stajanja...

Foto: Printskrin Facebook

 

Posle kraćeg ubeđivanja zastavnik se složio, ali ponoć je bila krajnji sekund... Meni iskreno nije bilo bitno dal ću da prođem ko pepeljuga, ili da me neki stražar skine na kapiji kad se budem vraćao, ili odlazio, bitno mi je bilo samo da stignem.

Bio sam sa najboljim drugom iz detinjstva, koji je na žalost takođe pokojan, pokušali smo da nekako prevarimo obezbeđenje i ušunjamo se iza bine, lepo smo ga udvojili, dok sam mu odvlačio pažnju, drug je uspeo da se ušunja gde treba i za par minuta došao je sa opravdanjem.

Jašta sam zakasnio i opravdanje je smekšalo oficire, prošao bez posledica, mada su mi to naplatili kasnije u tih godinu dana...ali to je već neka druga priča... - stoji pored objave na "Fejsbuku".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri