LEDENE OČI TATJANE KECMAN ZASUZILE U PROGRAMU: Glumica otkrila koju scenu ne može da zaboravi - "Meni je Darin osmeh bio kao mač!"

Novosti onlajn

23. 02. 2021. u 13:30

ЛЕДЕНЕ ОЧИ ТАТЈАНЕ КЕЦМАН ЗАСУЗИЛЕ У ПРОГРАМУ: Глумица открила коју сцену не може да заборави - Мени је Дарин осмех био као мач!

Foto: Printscreen

GLUMICA Tatjana Kecman nije odbila poziv Predraga Gage Antonijevića da bude deo potresne priče "Dara iz Jasenovca", a njena upečatljiva gluma u ulozi zloglasne sestre Barte mnogima je zaledila krv u venama.

- Plakala sam i prvi put i drugi put i treći put kad sam gledala film. Postaji scena koja je bila najpotresnija, a to je kada dečaci igraju fudbal... Opet mi nije dobro... Kada igraju fudbal i kada sve u jednoj sekundi zaliči na život i kad Jovo da go i kad majka vikne: "To, Jovo" i svi se nasmeju. Meni je Darin osmeh bio kao mač - rekla je Tatjana Kecman.

Foto: Printscreen

Maja Kolundžija

Glumica Maja Kolundžija je otkrila da su svi na setu plakali kada su pevali u vozu, kada su pevali pesmu.

- Svi su plakali i zaista plaču svi i dirnulo me, a daleko najupečatljivaja scena jeste kada je majka spasla svoju decu, kada ih je terala da odu sa Dijanom Budisavljević, hladna nije htela ni da se pozdravi sa njima, a njena unutrašnja borba je strašna i to kada ih ona gleda kako odlaze i zna nikada više ih neće videti, ali ih je spasla - rekla je Maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)