ROK PEVAČ MERILIN MENSON: Pod istragom za porodično nasilje

Tanjug

19. 02. 2021. u 21:32

KANCELARIJA okružnog šerifa Los Anđelesa saopštila je danas da je pokrenuta istraga protiv rok pevača Merilina Mensona zbog navodnog porodičnog nasilja.

РОК ПЕВАЧ МЕРИЛИН МЕНСОН: Под истрагом за породично насиље

Foto: Tanjug/AP

Televizijska i filmska glumica Ivan Rejčel Vud i još tri žene objavile su ranije ovog meseca da ih je Menson zlostavljao, prenosi Rojters.

"Prijavljeni incidenti su se dogodili u periodu između 2009. i 2011. godine kada je gospodin Brajan Vorner poznatiji kao Merilin Menson živeo u gradu Zapadni Holivud", navodi se u saopštenju policije, ali se ne pominju drugi detalji ovog slučaja.

Osumnjičeni Menson je 1. februara objavio na svom Instagram nalogu da su svi pomenuti intimni odnosi bili "u potpunosti sporazumni", ali da drugi učesnici sada pokušavaju da "lažno predstave prošlost".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom