AGONIJA DUŽA OD DECENIJE: Merilina Mensona optužuje i Kori Feldman

V.N.

08. 02. 2021. u 13:10

POSLE niza žena koje su, proteklih dana, tužile šok-rokera Merilina Mensona za seksualno i psihičko zlostavljanje, oglasio se na tu temu i prvi muškarac, Kori Feldman (49).

АГОНИЈА  ДУЖА ОД ДЕЦЕНИЈЕ: Мерилина Менсона оптужује и Кори Фелдман

Foto Instagram/cdogg22

Američki glumac je na "Instagramu" naveo da je Mensonova totrura nad njim trajala više od decenije.

Feldman navodi da ga je muzičar nudio kokainom, iako je znao da je Kori lečeni narkoman i da nije bio u kontaktu sa drogom pet godina. Kako piše glumac, Menson ga je nazivao ružnim imenima i pokušao da manipuliše njime na razne načine. Feldman podseća da je roker u autobiografiji nazvao glumca retardiranim i glupim.

- Zgrabio je moje lice i poljubio me ispred svih - opisuje posebno bolan događaj Kori. -

Imao je crni karmin koji nije mogao da se skine cele noći. Dahtao je uz mene, govoreći da je moj veliki fan. Rekao mi je da je ideju za svoj izgled dobio iz jednog mog filma. Bio sam počasni gost na božićnoj večeri, a ovo je slikano neposredno pred početak noćne more koja je zatim usledila. Menson je bio opsednut mnome 20 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)