DEKIJEV POVRATAK U PROŠLOST: Trener fudbalskog kluba Crvena Zvezda glumi samog sebe u seriji "Drim tim"

M. Ć.

16. 01. 2021. u 08:55

NEKADAŠNjI as, a sada trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, prvi put se oprobao kao glumac gostujući u šestoj epizodi serije "Drim tim", što će publika biti u prilici da vidi sutra (21:00) na Superstar TV.

ДЕКИЈЕВ ПОВРАТАК У ПРОШЛОСТ: Тренер фудбалског клуба Црвена Звезда глуми самог себе у серији Дрим тим

Foto Ana Paunković

Stanković u priči o fudbalskom čudu sa Bulbuldera glumi samog sebe, pa se za ulogu, kako kaže, nije posebno pripremao. Poziv da bude deo "tima snova" Lazara Ristovskog prihvatio je bez oklevanja, iz velikog poštovanja prema čuvenom glumcu i reditelju.

- Kada sam dobio poziv od Laze da učestvujem u ovom projektu, bez razmišljanja sam rekao "da", pogotovo što je u pitanju pozitivna fudbalska priča o ostvarenju snova - ističe Stanković.

- Za to je, u sportu kao i u filmu, najbitnija ekipa. Da bi jedan tim funkcionisao kao "drim tim", ljudi moraju da dišu kao jedan - da se razumeju, poznaju i da budu fleksibilni. Ekipa je ta koja sve nosi na svojim leđima i pravi razliku, i kada je dobro i kada je loše.

Stanković se, kao debitant u ovoj ulozi, našao, ipak, na poznatoj lokaciji. Na terenu Trudbenika u Zvezdarskoj šumi, gde su scene snimane, trenirao je kao igrač mlade reprezentacije i Crvene zvezde. Dejanu nije teško pao zadatak da se vrati u prošlost i pred kamerama, jednom od sinova Ilije Ike Srdića (Ristovski) koji je dobio nadimak po Stankoviću, da nekoliko saveta kako doći do ostvarenja sportskih snova.

- Prvi put sam u prilici da lik u seriji nazivaju po meni, i moram da priznam da je to jako simpatično i neobično - ne krije Stanković. - Mladom Dekiju sam, kao neko ko je većinu svojih sportskih snova ostvario, rekao da su snovi, rad i odricanje nešto bez čega ne može da se ide napred.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna