TOZOVAC O POSLEDNJEM SUSRETU SA DŽEJOM: Bio je bez glasa, više ga nema

Novosti online

07. 12. 2020. u 09:03

SRPSKI pevač Džej Ramadanovski preminuo je juče u 56. godini usled zastoja rada srca.

ТОЗОВАЦ О ПОСЛЕДЊЕМ СУСРЕТУ СА ЏЕЈОМ: Био је без гласа, више га нема

Foto: Labudović/D. Mišić

Ova vest potresla je njegove kolege i obožavaoce, a pevač Predrag Živković Tozovac se prisetio poslednjeg susreta sa kolegom.

- Žao mi je da na ovaj način pričam o Džeju, jer ga nema više. Prvi put smo se upoznali na novogodišnjem programu. Ja sam i ranije slušao kako on peva, pratio sam njegovu karijeru, njegov pevački život. Sećam se njegovih početaka. Pevao je lepe romske pesme, on je to savršeno pevao. Kasnije je prešao na balade, gde je bio car i do sad nije prevaziđen. Uvek je bio gledljiv i rado slušan. Često je gostovao svuda. Sećam se predivnih Novih godina, gde je on dominirao - rekao je Tozovac.

On se prisetio i njihovog poslednjeg susreta, prilikom kog Džej nije bio u dobrom zdravstvenom stanju.

- Zadnji put sam ga video na venčanju malog Kebe i Severine. Tad je bio bez glasa, bio je pod prehladom... Koliko je Džej bio mali rastom, toliko je bio veliki glasom - rekao je Tozovac u emisiji "Premijera-Vikend Specijal". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)