„PRE 10 DANA MI JE PEVUŠIO I TEPAO MI“: Zlata Petrović grca u suzama - ne mogu da verujem da moj DŽeki nije živ!

Novosti online

06. 12. 2020. u 20:46

NEOPISIVA tuga i bol u domu pevačice, koja je bila bliska prijateljica Ramadanovskog.

„ПРЕ 10 ДАНА МИ ЈЕ ПЕВУШИО И ТЕПАО МИ“: Злата Петровић грца у сузама - не могу да верујем да мој Џеки није жив!

Foto: P. Milošević

Vest da je danas preminuo proslavljeni pevač DŽej Ramadanovski, nakon što mu je stalo srce, potresla je celokupnu domaću javnost, a posebno njegove najbliže, kao i njegove kolege sa estrade, koje su ga poznavale decenijama.

Zlata Petrović bila je jako bliska prijateljica DŽeja Ramadanovskog, a kad smo je pozvali, grcala je u suzama zbog kolegine smrti. Kako kaže, sa pevačem se čula pre samo deset dana, a tada je bio vrlo veseo, pa joj je čak i pevušio.

- Srce moje, duša moja, kako ću ja bez njega? Ne mogu da verujem šta se dešava, toliko njih je otišlo u poslednje vreme. Ja imam utisak da ja sve ovo sanjam i da ću se probuditi iz ovog ružnog sna i shvatiti da je moj DŽeki živ. Ne mogu da podnesem da ga nema, jednostavno ne mgou da poverujem. Mi smo se čuli pre samo deset dana, on je bio tako veseo, pevušio je i tepao mi, duša moja. Ni na kraj pameti mi nije bilo ovo - kaže Zlata.

Ona dodaje:

- U trenutku kad smo čuli vest, nama je stao veliki zidni sat u sobi. Ja sam se prenerazila, to je neki znak. Koliko sam samo volela njega, njegove pesme, tu njegovu pozitivnu energiju. Ne znam šta da kažem, on je bio čovek kog su svi voleli, jedna dobrica i duša od čoveka. Ceo svoj život ga poznajem i ne znam kako ću se navići na to da mog DŽekija više nema - poručila je Zlata gušeći se u suzama.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)