"NEBU JE FALILA JEDNA BAS GITARA": Miša Aleksić ispraćen na večni počinak, ćerka Mina oprostila se rečima koje slamaju srca

Novosti online

02. 12. 2020. u 13:26

DANAS je na večni počinak ispraćen basista "Riblje čorbe" Miša Aleksić, koji je preminuo u 68. godini od posledica virusa korona.

НЕБУ ЈЕ ФАЛИЛА ЈЕДНА БАС ГИТАРА: Миша Алексић испраћен на вечни починак, ћерка Мина опростила се речима које сламају срца

Foto: V. Danilov

Od njega su se oprostili porodica, prijatelji i kolege, a poznati muzičar u kovčeg je spušten uz zvuke pesme Bitlsa "Let it bi".

Potresnim rečima od oca se oprostila Mina Aleksić, koja se, kako kaže, za govor nije pripremila jer je mislila da neće imati snage, ali sada ima.

- Miša nas je ostavio tako neplanirano, tako nespremno. Ceo život je i mene i mamu obavijao jednim staklenim balončićem u kom smo živeli prelepo, s mnogo ljubavi.

Kako priča Mina, otac je naučio da voli muziku, film, umetnost, da se druži, bude ispravan čovek, prijatelj...

- Tata kad je preminuo, preminula je i moja polovina. Sećaćemo se kako je bio pozitivan, nasmejan, kakav je bio naš Miša... Verujem da je nebu falila jedna bas gitara... Da će nas Miša gledati, čuvati. Mnogo mi nedostaje i ništa više neće biti isto, ali ćemo se boriti - priča Mišina kćerka Mina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri