VESTI KOJE SU MNOGI ČEKALI: Evo ko će predstavljati Srbiju na Evroviziji 2021. i pod kojim uslovima!

Novosti online

23. 11. 2020. u 21:29

Otkad je zbog pandemije virusa korona otkazano ovogodišnje takmičenje, u medijima se spekuliše o Evroviziji 2021.

ВЕСТИ КОЈЕ СУ МНОГИ ЧЕКАЛИ: Ево ко ће представљати Србију на Евровизији 2021. и под којим условима!

Foto: EPA

Pre nekoliko nedelja saopšteno je da će 65. takmičenje za pesmu Evrovizije biti održano u roterdamskoj areni "Ahoj" od 18. do 22. maja 2021. godine, a pisalo se da će Srbiju na ovoj manifestaciji predstavljati grupa "Harikejn", koja je trebalo da učestvuje i na ovogodišnjem takmičenju.

- Ja sa svih strana čujem informacije da ćemo mi nastupati na Evroviziji, ali nisam sigurna da li je zvanično saopštenje došlo od strane RTS-a. Postoji informacija da će se Srbija takmičiti, ali nisam sigurna da li ćemo mi predstavljati Srbiju, ili sam samo baš neinformisana. Ali ako se desi da budemo ponovo izabrane, svakako moramo nastupati sa novom pesmom, jer po pravilniku ona ne sme biti starija od šest meseci - rekla je Sanja.

Tim povodom Olivera Kovačević, glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS-a je potvrdila do sada nezvanične informacije.

- "Harikejn" će predstavljati Srbiju sledeće godine ukoliko Evrovizija bude održana kao što je najavljeno. Pesma s kojom će nastupati biće izabrana posebno. Neće nastupati sa ovogodišnjom pesmom, nego ćemo posebno odabrati pesmu kojom će se one predstaviti na Evroviziji - rekla je Olivera.

Kada su Sanji Vučić saopštene ove vesti, nije mogla da sakrije sreću, ali ni da kaže više detalja.

- Baš se radujem! Ali sada ne mogu ništa više da kažem na tu temu, jer još ne znam nikakve detalje - izjavila je Sanja.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)