MILICA KON ZARAŽENA KORONA VIRUSOM: "Bili smo na svadbi uprkos upozorenjima, ne budite kao ja!"

Novosti online

17. 11. 2020. u 17:16

VODITELjKA emisije "Brak na neviđeno" Milica Kon, supruga muzičara Marka Kona, objavila je da je zaražena korona virusom.

МИЛИЦА КОН ЗАРАЖЕНА КОРОНА ВИРУСОМ: Били смо на свадби упркос упозорењима, не будите као ја!

Foto: Printskrin

Milica Kon je u videu koji je podelila na društvenoj mreži Tik Tok ispričala da su ona i Marko pre nedelju dana bili na jednoj svadbi, uprkos preporukama da se ne ide na slavlja, te da joj je nakon toga stigao pozitivan rezultat testa na virus korona.

Foto: Printskrin

 

- Da li se sećate kako smo moj muž i ja pre sedam dana išli na jednu svadbu i kako smo bili jako lepi? A naravno pre sedam dana su svi upozoravali da se ne ide na proslave jer korona divlja. Ali ne, mi smo bili u fazonu "mi sedimo za našim stolom i nema šanse to nama da se dogodi, pobogu" - rekla je Milica u svom videu.

- Hej, koronice, šta radiš, kako si ovih dana? Daj malo da se družimo... Ostanite kod kuće, nemojte biti glupi kao ja.

Foto: Printskrin

 

Ona je potom objavila fotografiju ispred kovid ambulante, kao i rezultat testa koji je pokazao da je zaražena korona virusom.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!