TRINAEST GODINA OD KAKO GA NEMA: Na današnji dan nas je napustio legendarni Toše Proeski

Novosti online

16. 10. 2020. u 20:24

LEGENDARNI Toše Proeski je na današnji dan, 16. oktobra 2007. godine, izgubio život nakon saobraćajne nesreće koja se desila u Hrvatskoj.

ТРИНАЕСТ ГОДИНА ОД КАКО ГА НЕМА: На данашњи дан нас је напустио легендарни Тоше Проески

Foto: Printskrin/Jutjub

Čuveni makedonski slavuj bio je sjajan pevač, jedan od najboljih na prostoru bivše Jugoslavije svih vremena, a oni koji su ga poznavali ističe da je bio i sjajna osoba.

Povodom godišnjice njegove smrti oglasila se i pevačica Jelena Tomašević. Bivša predstavnica Srbije na "Evrosongu" objavila je snimak kako zajedno sa Sašom Kovačeviće izvode Tošetov hit u specijalizovanoj emisiji RTS-a koja je bila posvećena Proeskom.

- Prošlo je 13 dugih godina bez Tošeta, nedostaje svake godine sve više. Nedavno sam posetila Kruševo i njegovu porodicu, bilo mi je sve jasno kad sam upoznala njegove roditelje. Od takve vrline i dobrote je potekao, da nije ni čudo što su ga svi nazivali anđelom. Zauvek će biti u mojim molitvama - napisala je Jelena Tomašević i dodala:

- Na ovom snimku sam trudna, mislim da sam bila u 7. ili 8. mesecu trudnoće. Pre 9 godina je bila ova emisija posvećena Tošetu, gde sam sa mojim dragim Sašom Kovačevićem izvela ovaj duet "Pomozi mi" - zaključila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)