INTERVJU SA TEODOROM DŽAHVEROVIĆ: Za "Novosti" otkriva detalje iz života o kojima nikada nije pričala

Milan Ćunković

16. 10. 2020. u 19:28

ZVEZDA folk scene novije generacije, Teodora Džehverović (23), poslednjih godina, iz dana u dan okuplja sve veći broj obožavalaca. Po mnogima je među najseksepilnijim mladim pevačicama u Srbiji, nisu retki ni oni koji je stavljaju na tron.

ИНТЕРВЈУ СА ТЕОДОРОМ ЏАХВЕРОВИЋ: За Новости открива детаље из живота о којима никада није причала

Foto Instagram/Teodoradzehverovic

Pročulo se za Teodoru kad se takmičila u "Zvezdama Granda", u sezoni 2014/2015. Bila je, zatim, članica ženske kratkotrajne grupe "Đavolice", a onda smelo krenula da korača estradnim putem sama. Šira javnost ju je upoznala kao učesnicu rijalitija "Zadruga", gde je boravila i njena majka Gordana. Teodora je bila među miljenicima gledalaca, zauzela je treće mesto. "Zadruga" joj je donela i turbulentnu emotivnu vezu sa Anđelom Rankovićem, koja je potrajala i kad se šou završio, međutim, zgodna pevačica sada ne želi ni reč da progovori o tome.

Pre, a pogotovo posle učešća u rijalitiju, Teodora je nizala uspešne singlove "Gledaj mene" (duet sa "In vivo"), "Kristijan Grej", "Crni vitez", a prašinu je posebno digla pesma "Papi" sa Cobijem, zbog provokativnog teksta. Počeli su da se nižu milionski pregledi na "Jutjubu", desetine hiljada pregleda i lajkova na "Instagramu", gde Teodora redovno časti pratioce vrućim fotografijama, a sve je to propraćeno debi albumom "Borbena", u izdanju IDJTunes. Publika, pre svega mlada, uvek željna i žedna novih zvezda, u Džehverovićevoj je videla i prepoznala - upravo to.

Kakva su vam sećanja na "Zadrugu"?

- Posle tri godine, pamtim samo lepe trenutke koji su mi se desili u rijalitiju. "Zadruga" mi je, definitivno, donela ubrzanu popularnost i veliko životno iskustvo.

Kako je bilo boraviti zajedno sa majkom u rijalitiju?

- Bilo je teško uklopiti sve to. Znam koliko je ostalima bilo iscrpljujuće dok me gledaju, i zato sam bila srećna što je ona tu, i što u svakom momentu može da mi kaže šta misli i želi.

Foto: : Ata images

Koliko se učešće u "Zadruzi" finansijski odrazilo na vaše nastupe?

- Rijaliti mi nije podigao cenu, pesme jesu. Ja nisam neko ko o tome voli da priča, jer meni novac u životu nije najbitniji.

U Pinkovom rijalitiju vas i dalje redovno pominju, iako je to za vas davna prošlost?

- Mučno mi je kada se to dešava, a skoro je svakodnevno. Moj život se nastavio posle "Zadruge", kao i moj posao, od toga više ne zavisim. Ne želim i ne komentarišem skandale, i iz tog razloga mi više ne imponuje kad me tamo spominju.

Pratite li, uopšte, "Zadrugu 4"?

- Ne, ali sve dođe do mene. Mislim na te situacije kad me pominju. Pošalju mi moji fanovi, ili negde pročitam.

Čaršija bruji o vašoj novoj ljubavnoj vezi, sa sedam godina starijim košarkašem Ninom Čelebićem?

- Nas dvoje imamo zaista dosta sličnosti. Često kažem da je on moja muška verzija. Mislim da nas samo godine razlikuju.

NIKAD SE NISAM PLAŠILA KORONE

MNOGO buke je, krajem avgusta, izazvao istup epidemiologa i člana Kriznog štaba, dr Predraga Kona, koji je bio besan kad je dobio slike i snimke sa nastupa Teodore Džehverović u Vrnjačkoj Banji i Smederevu, gde su obožavaoci pevačice bili u velikom broju, i nisu poštovali mere zaštite. Nije dr Kon, doduše, direktno pomenuo imenom folkerku, ali je bilo jasno na čije nastupe misli.

Isticala je Teodora tih dana da joj je veoma neprijatno zbog te situacije.

- Žao mi je zbog svega toga. Mnogo mi nedostaje posao, i to da možemo da radimo bez ikakvog stresa - bilo je sve što je na tu temu rekla folkerka.

Kako, generalno, preživljavate sve ovo što se dešava oko korone?

- Od početka se nisam plašila. Pozitivna sam osoba, i nisam htela da me strah obori u ovim trenucima. Sve što mora da se poštuje - svakako poštujem.

U kojoj meri, po vama, seksepil utiče na razvoj vaše karijere?

- Trudim se da radim na sebi u svakom smislu. Naravno da je veliki plus u ovom poslu kad lepo izgledate. I to mi imponuje. Međutim, smatram da mene najviše krasi moja energija, a ne izgled.

Da li pomenuti izgled ponekad skreće pažnju sa pesama?

- Kada date sve svoje kvalitete, to može samo da vas dovede do vrha. Ne treba to da se zamera pevačicama. Mlada i zgodna devojka ne treba da se skriva, ali ni da preteruje. U svemu treba imati granice.

Ima, međutim, i onih koji vam zameraju što ste, kao mlada i prirodno lepa devojka, vršili estetske korekcije usana?

- Ljudi će uvek naći nešto negativno da komentarišu. Ja zaista smatram da u tome nisam preterala. Jedino što sam radila na svom licu su upravo usne, i to pre nekoliko godina.

Pesma vaše dosadašnje karijere je...

- "Kristijan Grej". Izbacila sam je dok sam bila u "Zadruzi", postala je ogroman hit. Posle nje, sve je počelo da ide uzlaznom putanjom.

DA NAM "NOVOSTI" JOŠ DUGO TRAJU

UPITANA da li se u njenoj kući čitaju "Novosti", Teodora je ekspresno dala potvrdan odgovor:

- Naravno. Moji roditelji najviše čitaju upravo "Novosti".

Džehverovićeva je iz srca rekla:

- Za rođendan vam želim mnogo zdravlja, da trajete još dugo i da budete uspešni u tome što radite.

Šta za mladu zvezdu znači popularnost na društvenim mrežama?

- Smatram da je to lepa stvar, i da tu nema ništa loše, pogotovo kad imate šta da ponudite na društvenim mrežama. Ponosna sam što sam mlada zvezda, i što me najviše prate mladi. Mnogo mi znače brojke, jer je to danas pokazatelj koliko ste popularni i prihvaćeni.

Šta vam je, generalno, najvažnije u životu?

- Da budem srećna, kao i moja porodica i meni bliski ljudi. Trudim se da, u svemu što radim, nađem ono najlepše, i to me čini srećnom. Smatram da je najbitnije u životu biti dobar i ispravan čovek. Verujem da se dobro dobrim vraća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati