"UDARIO SAM GA, REKAO MI JE DA SMRDIM": Radnik na salašu "Stremen" u pritvoru 48 sati posle sukoba sa glumcem Petrom Strugarom

V.N.

12. 09. 2020. u 07:50

POPULARNI glumac Petar Strugar, koji je fizički napadnut u četvrtak uveče u Jakovu na salašu "Stremen", kada ga je, navodno, udario radnik salaša pesnicom u glavu posle kraće rasprave, možda će morati da ide na operaciju.

УДАРИО САМ ГА, РЕКАО МИ ЈЕ ДА СМРДИМ: Радник на салашу Стремен у притвору 48 сати после сукоба са глумцем Петром Стругаром

Foto: Privatna arhiva

Kako mediji prenose, Strugar je zadobio prelom nosa, kao i prelom orbite (očne šupljine), a kada obavi još jedan pregled, biće poznato da li će povrede morati da sanira hirurškim putem. Strugar je na salaš otišao zbog konja, što čini svakodnevno, i ništa nije slutilo da će se desiti incident. On je, posle nemilog događaja, izjavio da ga je radnik salaša udario u vidno alkoholisanom stanju, da je prijavio slučaj policiji i da je sve u njihovoj nadležnosti. Oglasio se zatim i prozvani radnik Ivan G., kome je juče, prema pisanjima, po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određeno 48 sati pritvora. On je prethodno, za beogradske medije, izneo svoju stranu priče.

- Prvo, nisam bio u alkoholisanom stanju, kako Petar kaže, to nije istina - demantuje radnik. - I ja mogu da kažem sad da je on bio pijan, mogu da kažem šta hoću, je l' to odmah znači da je stvarno taj neko pijan?

Ivan je nastavio:

- Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: "Hoću, sutra malo". Kazao sam mu da mora da se čisti, a on mi je poručio "Smrdiš!". Normalno, kad sam od pola sedam ujutru tu i radim. Desio se fizički kontakt, ali, kako je nosio kacigu, sigurno nije mogao da ima ikakvu povredu. Glumac je, pa voli da glumi. Policija je posle umešana, dao sam izjavu, dao je i on. Sledi postupak.

Radnik na salašu je u neverici dodao:

- Samo sam ga zakačio po nosu, dete od pet godina ne bih tako mogao da povredim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024