PRE SILOVANJA DEVOJČICI PRETIO KLINTONOM: Jezivi detalji iz tužbe žrtve DŽefrija Epstajna

Novosti online

20. 08. 2020. u 17:55

BRITANSKI tabloid „San“ citirao je tužbu jedne od navodnih žrtvi DŽefrija Epstajna koja tvrdi da je pokojni osuđeni pedofil iskoristio ime Bila Klintona kako bi je zastrašio pre seksualnog napada.

ПРЕ СИЛОВАЊА ДЕВОЈЧИЦИ ПРЕТИО КЛИНТОНОМ: Језиви детаљи из тужбе жртве Џефрија Епстајна

Foto: EPA

Prema navodima lista, u tužbi koju je prošle godine podnela žena poznata kao DŽejn Do 15, ona tvrdi da ju je Epstajn silovao i da je sedela na "ličnom Klintonovom mestu" u milijarderovom privatnom avionu "Lolita ekspres".

- Kad sam izabrala da sedište u avionu, DŽefri mi je rekao da je njegov dobar prijatelj Bil Klinton uvek birao da tu sedi - citira „San“ DŽejn Do 15.

U tužbi se navodi da je tokom leta do Epstajnovog naselja u Novom Meksiku, osuđeni pedofil pokazao devojci unutrašnjost aviona počevši od spavaće sobe i objašnjavajući joj da kad on leži na krevetu, „voli da mu devojke spavaju pod nogama“.

- Zbog Epstajnovog opisa žena koje su spavale oko njega na podu odmah je pomislila na robinje... DŽejn Do 15 je smatrala da su joj interakcije sa Epstajnom čudne - navodi se u tužbi.

Devojka se navodno upoznala sa Epstajnovom asistentkinjom tokom školskog putovanja u NJujork 2004. kad je imala 15 godina. Ubrzo posle toga, ona je navodno sa mnogim drugim devojkama dovedena u Epstajnov avion odakle su poleteli na njegov ranč u Novom Meksiku gde je izvršen seksualni napad, navodi se u optužnici.

Pre nekoliko dana, „Dejli Mejl“ je objavio fotografije Bila Klintona koga masira druga Epstajnova žrtva Šantaj Dejvis. Fotografije su snimljene 2002. tokom Klintonovog humanitarnog putovanja u Afriku i pokazuju Dejvisovu, tada dvadesetdvogodišnjakinju kako masira Klintonov vrat.

​Kao i DŽejn Do 15, i Dejvisova je tvrdila da ju je silovao Epstajn nakon što ju je regrutovala „madam“ pokojnog milijardera Gislejn Maksvel, koja je letos uhapšena i čeka suđenje.

Krajem jula, Klinton demantovao je da je ikada posetio karipsko ostrvo u vlasništvu osuđenog pedofila DŽefrija Epstajna, koji je izvršio samoubistvo u zatvoru u Avgustu 2019.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

KIR SRBIN

20.08.2020. 20:08

Када Срби нешто ураде, нигде нема "наводно" подразумева се да су Срби "злочинци и да су криви", када ураде рвати, муслимани, шиптари, англосаксонци одмах се уз злодело ставља "наводно". Тако извештавју сви медији у Србији, штампани, електронски, тачно по матрици из Гармишпатеркирхена и Оберамергауа.