SILOVALI PA UBILI TRINAESTOGODIŠNJU DEVOJČICU: Policija pronašla telo u polju, otac otkrio jezive detalje (VIDEO)

Tanjug

16. 08. 2020. u 20:16

U INDIJI je silovana i ubijena trinaestogodišnja devojčica, a zbog toga su uhapšena dvojica njenih suseda.

СИЛОВАЛИ ПА УБИЛИ ТРИНАЕСТОГОДИШЊУ ДЕВОЈЧИЦУ: Полиција пронашла тело у пољу, отац открио језиве детаље (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Telo devojčice pronađeno u polju šećerne trske u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš, saopštila je danas policija.

U saopštenju je demantovana tvrdnja oca devojčice da su joj izvađene oči i odsečen jezik.

Silovanje je u centru pažnje u Indiji od kada je 2012. godine grupa muškaraca silovala i ubila mladu ženu u autobusu u glavnom gradu NJu Delhiju.

Taj napad doveo je do masovnih protesta i promena u zakonima o silovanju u zemlji.

Prema nedavno objavljenim podacima, svaka četvrta žrtva silovanja u Indiji je dete. U velikom broju slučajeva žrtve silovanja poznaju počinioce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

buki

16.08.2020. 21:02

Silovanja u Indiji nisu aktuelna od 2012 godine, nego još mnogo ranije dok su bili britanska kolonija i kada je kolonizatorima sve bilo dozvoljeno. Takva zlodela nisu bila kažnjavana, pa su Indijci vaspitavani u engleskom duhu nastavili sa zločinima i često se sve završi tako što policija udeli neki sitan novac roditeljima, zapretjvši im da nikako ne podnose tužbu, kako ne bi nastradali i oni i druga im deca.

Uroš

17.08.2020. 04:07

Nema intelektualaca, ja i Duci Simonović smo redovno komentarisali novosti i dr. medije ovako. To je duboka degenerična religija, koja stvara orimitivnog čoveka biološkim putem. Znači u Indiji imam opreko 100 miliona robova, imamo najveći stepen incesta posle arapskih zemalja. Tamo je žena kriva ako je izašla na ulicu, jer nekoga zavodi svojim pristustvom. Ona ne mora ništa da radi, dovoljno je da se pojavi pa je siluje grupa nekih huligana iz njenog rodnog sela. njihove duhovne vođe 100% smatraju da silovanje ne treba kažnjavati, jer su to karmički gresi ili je žrtva uvek kriva zbog loših misli, lošeg rečnika u porodici, neverovanja u boga nekog od 1000000000 njih koliko ima indija