KIĆO SLABINAC U KOMI: Čuveni pevač u teškom stanju, lekari se bore za njegov život

Tanjug

14. 08. 2020. u 22:53

HRVATSKI pevač Krunoslav Kićo Slabinac (76) nakon operacije srca u zagrebačkom Kliničkom centru u teškom je stanju i bori se za život, prenose regionalni mediji.

КИЋО СЛАБИНАЦ У КОМИ: Чувени певач у тешком стању, лекари се боре за његов живот

Foto: Printscreen

Kako se navodi, Slabinac je trenutno u indukovanoj komi nakon što je došlo do komplikacija, iako operacija nije trebalo da bude komplikovana.

Zagrebačka televizija RTL navodi da mu se stanje zakomplikovalo pošto su nakon prve operacije usledile još dve, što je bilo previše za njegov organizam i da je zbog toga uveden u indukovanu komu.

Kićo Slabinac je rođen 1944. godine u Osijeku, a proslavio se u celom regionu sedamdesetih godina prošlog veka.

Kao pevač, kompozitor, gitarista i aranžer ostvario je velike uspehe širom bivše Jugoslavije i pobednik je mnogih manifestacija na Balkanu, poput Beogradskog proleća, festivala u Opatiji, Splitu i drugih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OTIŠLA PRERANO, U 47. GODINI: Poznata pevačica preminula u svojoj kući