IZAZOVNA ZA IGRU: Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji "Igra sudbine" na Prvoj

M. Jungić Milošević

14. 08. 2020. u 11:22

GLUMICA Lidija Vukićević, nedavno se pridružila ekipi serije "Igra sudbine" na Prvoj, u kojoj ćemo je uskoro gledati u novoj ulozi. Popularna Violeta Popadić, iz "Boljeg života", nije želela da u telefonskom razgovoru, za "Novosti", otkriva mnogo o liku koji tumači, ali zato nije štedela reči hvale za scenaristu Žarka Jokanovića.

ИЗАЗОВНА ЗА ИГРУ: Лидија Вукићевић о новој улози у серији Игра судбине на Првој

Foto ATA

- Žarko je, zaista, fenomenalan pisac, svaka reč mu je na mestu. Glumci ponekad hoće da izbace nešto ili da promene u tekstu, ali Žarko svojim pisanjem prosto tera glumce da uče svaku reč, jer je svaka reč bitna i ima neku poruku. Likove je potpuno prilagodio našem mentalitetu. Mnogo sam srećna i veoma mi je drago što ću se pojaviti u ovako gledanoj seriji, koja je već napravila odličan rejting - ističe Vukićevićeva.

* Kakva je uloga koju ćete tumačiti u "Igri sudbine"?

- Vrlo zanimljiva, nešto suprotno od onoga što sam do sada tumačila, odudara od mene, a negde se i podudara sa mnom privatno, tako da je veoma izazovna za igru. Nema potrebe da unapred opisujem lik, koji treba da bude iznenađenje za publiku.

* Dugo vas nije bilo na malim ekranima, a onda smo vas od 2016. godine, gledali u serijama "Nemoj da zvocaš", "Sinđelići", "Afterparti", "Šifra Despot"...

- Nisam se mnogo interesovala, niti kukala da dobijem neku ulogu, valjda sam je zato i dobila. Kad radim, radim, a kad ne radim, imam svoj kontinuitet u pozorištu, a što to nije poznato široj publici, nije mi važno. Igram u predstavi "Čekajući ministra", sa kojom smo pre epidemije virusa korona imali veliku turneju po Crnoj Gori i Makedoniji. Bilo je fantastično, a dobila sam i poziv da budem stalni član teatra u Makedoniji, pa ćemo videti šta će biti kad se završi korona.

MOJI SINOVI SU SREĆNI KAD SAM JA SREĆNA

LIDIJA Vukićević nam je otkrila i kako su njeni naslednici reagovali na vest o njenoj novoj ulozi u seriji "Igra sudbine".

- Moji sinovi, Andrej i David, srećni su kad sam ja srećna i kada se meni nešto lepo dešava. Pričam s njima o ulozi, pošto je vrlo, vrlo zanimljiva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024