VERICA RAKOČEVIĆ IMA I SINA: Stariji je od njenog muža - njena ćerka objavila fotografije

Novosti online

11. 08. 2020. u 11:56

ВЕРИЦА РАКОЧЕВИЋ ИМА И СИНА: Старији је од њеног мужа - њена ћерка објавила фотографије

Foto ATA Images

Dok šira javnost dobro zna ćerke Verice Rakočević, Elenu Karaman Karić i Milenu Rakočević, mnogi nisu upućeni da modna kreatorka ima i sina, koji se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka, sa Zoranom Rakočevićem, u kojem je dobila i ćerku Milenu koja živi u Americi. Nakon razvoda od bivšeg pilota JAT-a, Borana Karamana, Verica je drugi put stala na ludi kamen i udala se za Zorana.

Iako mu je majka javna ličnost, Miodrag celog života izbegava medije i eksponiranje u javnosti. Rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je ona u braku od 2013. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mothers Day my 👸🏼Soooon 👯❤

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on May 14, 2017 at 8:03am PDT

Iako ni u intervjuima nikad ne govori o detaljima iz života svog sina, Verica je izuzetno ponosna na naslednika koji joj je veoma privržen. Dok Veričine ćerke Elena i Milena najveći deo vremena provode u inostranstvu, Miodrag sve vreme živi u Srbiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You are my ☀️ Happy Mothers day

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on May 10, 2015 at 9:48am PDT

Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

Kreatorka je prošle godine dobila šesto unuče, budući da je njen sin Milorad tada dobio drugu ćerku.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)