KORONOM SAM ZARAZIO CELU PORODICU: Nebojša Dugalić se izborio sa opakim virusom - supruga i petoro dece se još uvek leče!

Novosti online

05. 08. 2020. u 14:56

KADA je počela pandemija, nisam znao nikoga ko je zaražen, a sada ne znam nikoga kome neko nije umro - priča Dugalić

КОРОНОМ САМ ЗАРАЗИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Небојша Дугалић се изборио са опаким вирусом - супруга и петоро деце се још увек лече!

Zoran Jovanović

Nebojša Dugalić otkriva da je preležao korona virus, ali i zarazio celu svoju porodicu! Poznati glumac je tokom bolesti bio u kućnoj izolaciji sa lakšim simptomima.

- Preležao sam koronu. Znao sam da virus može da bude smrtonosan ukoliko neko ima još neke prateće ozbiljne bolesti. Moja bolest se tretirala kao srednje teška i lečio sam se u kućnoj izolaciji. Najveći problem su mi bili bolovi u zglobovima, mišićima, malaksalost, temperatura i gubitak čula mirisa i ukusa - kaže glumac i dodaje da je bolest preneo i na svoju suprugu i petoro dece:

- Virus je takav da lako možemo mnoge ljude da zarazimo zbog svoje nemarnosti i nepažnje. Posle mene su svi u porodici počeli lančano da dobijaju koronu. Oni se još uvek leče, ali ide nabolje.

Dugalić apeluje na sve ljude da nose maske i vode računa da se ne zaraze.

Milena Anđela

- Poručio bih svima da se paze jer ovo stvarno može biti veoma opasno. Niko od nas ne zna kakve slabosti nosi u telu. Virus ima vrlo širok spektar loših dejstava i ne znamo šta sve može da pokrene u našem organizmu. Važno je da nosimo maske i da sve što je do nas uradimo da se ne bismo zarazili. Kada je počela pandemija, nisam znao nikoga ko je zaražen, a sada ne znam nikoga kome neko nije umro - objašnjava glumac.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima