PRINC Filip Karađorđević nedavno se, sa suprugom Danicom i dvogodišnjim sinom Stefanom, vratio iz Londona u Srbiju, gde nameravaju da ostanu i žive.

Komentari (5)

Banaćanin

04.08.2020. 12:27

Ma kakav princ i princeza. Objavite im imena i prezimena bez titule, jer prvo Srbija je Republuka, a ne kraljevina. A drugo, sami pištete "da su se vratili iz Londona". Šta će nam ti paraziti? Zar malo imamo neradnika! Misle, kao i autor teksta, da će Srbija promeniti svoje društveno uredjeni i od Republike postati kraljevina. Malo morgen!!!!

posmatrac iz daleka

04.08.2020. 13:46

@Banaćanin - Dali bi isti ovakav kometar napisao da se radi o Habsburgovima. Budi srecan covece da nismo drvo bez korena. kao neki nasi susede koji u krvavim okrsajima pokusaju da iskonstruisu delicak istorije za koji bi mogli da se grcavito drze. Budi srecan Banacanine ako si SRBIN !!!

Banaćanin

04.08.2020. 15:35

@posmatrac iz daleka - @posmatrač iz daleka -ja sam pravi srbin, a kad se pomene dinastija Karadjordjevića , prosto me sramota što su moji preci dozvolili da tamo neki pohlepni Aleksandar Karadjordjević vlada Srbijom, i stvori umesto Srbiju gde god su bili Srbi u propaloj Austrougarskoj, on je hteo Jugoslaviju, i zbog toga i dan danas Srpki narod ispašta. Što se tiće Habsburgovaca, pa njih više ne spomonje, čak ni u njihovoj Austriji. Za mene Karadjordjvići nisu nikavi koreni. To je trulež. Svati već jednom. Kraljevinu su stvorili Obrenovići, ali ti to neznaš i nećeš da znaš.

posmatrac iz daleka

05.08.2020. 00:00

@Banaćanin - Ne trba da se nervias ako pises neki komentar. To dovodi do pravopisnih gresaka i pisanja reci SRBIN sa malim slovom . Ne znam koliko ti znas , pa ti nikada nebih rekao da ne znas. biilo sta. Mi se ipak razlikujemo jer nase knezevine i kraljevine delimo po njihovim vladarima. Nisu Srbi imali samo jednu dinastiju. Mnogo godina pre Obernovica, su vladal i Nemanjci, pa bi po tvojoj filozofiji oni (Nemanjici ) trebali da budu jedini PRAVI. Nisu Karadjordjevici svi Aleksandar (PetraII ) karadjordjevic. Ima ih mnogo, Pa i nekih koji su ostavili duboke tragove u nasoj kulturi. Procitaj nesto o Pavlu Karadjordjevicu. Mozda ces malo revidirati svoje misljenje o toj plemickoj porodici o kojoj sudis po postupcima jednog njihovog clana. Necemo dalje. Nema potrebe. Nisam ja rode protiv Obrenovica niti protiv bilo kog Srbina. Samo treba hladne glave citati i pisati. Ako se moze to danas.