DOKTORKA KISIĆ O DUA LIPI: Ne znam ko je ona. Zapitam se da li svačija reč ima snagu

Novosti online

26. 07. 2020. u 22:44

ДОКТОРКА КИСИЋ О ДУА ЛИПИ: Не знам ко је она. Запитам се да ли свачија реч има снагу

Foto: Pink/EPA

EPIDEMIOLOG i zamenica direktora Instituta za javno zdravlje ''Batut'' Darija Kisić Tepavčević prokomentarisala je u emisiji "Hit Tvit" objave Due Lipe o tome da "Kosovo nije Srbija", zbog kojih se burne reakcije i dalje ne smiruju.

Doktorka Darija otkrila je da ne zna ko je Dua Lipa i da nikada nije čula za nju, a potom iznela svoj stav o celoj priči.

- Ako sam ja dobro razumela, u pitanju je izjava na Tviteru jedne gospođice ili gospođe koja se bavi muzikom, i to je izazvalo toliku lavinu i proizvelo tolike komentare i diskusije, i onda se ja zapitam da li svačija reč ima snagu... - navela je Darija.

- Umetnici su uvek bili ti koji spajaju nespojivo. Umetnost je divna i takva treba da ostane. Ovde je očigledno u pitanju pokušaj politizacije. Da li je ona sama crtala tu mapu? I to da baš bude u trenutku pre pregovora u Briselu...

- Umetnost je divna. Muzika, film... I tako treba i da ostane i da nas sve spaja - poručila je Kisić Tepavčević.

Podsetimo, Dua Lipa je i nedavno izazvala burne reakcije u Srbiji, kada je ajvar nazvala "albanskim specijalitetom".

Gostovala je kod Šona Evansa u emisiji "Hot Ones", emisiji u kojoj voditelj postavlja pitanja poznatima, koji pokušavaju da odgovore dok jedu mnogo ljuta pileća krilca.

- Koji je albanski delikates koji bi svako trebalo da proba pre nego što umre? - pitao ju je Šon.

- Oh, ajvar! - kao iz topa odgovorila je Lipa, koja je potom objašnjavala kako se pravi i kako izgleda ajvar.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

vladimir

26.07.2020. 23:54

To je odgovor primeren intelektualcu, ženi posvećenoj svojoj profesiji, koja pripada "drugom svetu", realnom i humanom, kojoj nisu potrebni sponzori sa programiranim narativima! Pitanje za Dr. Kisić TOTALNO neprimereno, najblaže rečeno!

jšajvarčijajepaprika

28.07.2020. 02:59

pomeni to sa ajvarom nije neki greh. tamosnje zene zatvorene u zidinama imaju vremena da prze i mesaju ajvar satima danima.Ajvar je od onog ko prjavi patent takva su nova pravila koimapara sve je njeovo. To se valjda i produzava(večiti abonenti).Mi ne treba da osluskujemo dvocevkei trocevke i pratimo sta kazu njihovbo je da laprdaju i da nas nerviraju. Treba ih ignorisati i dati vaznosti kojiko su zasluzili. Piutam se jer paprika pobrana gde ne treba ?