PREMINUO LEGENDARNI VODITELJ MILIONERA: Porodica Redžisa Filbina potvrdila da je umro prirodnom smrću

Novosti online

25. 07. 2020. u 22:52

TV VODITELj Redžis Filbin umro je prirodnom smrću u 89. godini, potvrdila je njegova porodica.

ПРЕМИНУО ЛЕГЕНДАРНИ ВОДИТЕЉ МИЛИОНЕРА: Породица Реџиса Филбина потврдила да је умро природном смрћу

Tviter @LightsCameraPod

Filbin je preminuo 24. jula, a njegova porodica podelila je informaciju sa magazinom People.

- Sa dubokom žalošću delimo da je naš voljeni Redžis Filbin sinoć preminuo prirodnom smrću, samo mesec dana pre svog 89. rođendana.

Njegova porodica i prijatelji zauvek su zahvalni za vreme koje smo proveli sa njim - za njegovu toplinu, legendarni smisao za humor i jedinstvenu sposobnost da svaki dan postane nešto vredno razgovora.

Zahvaljujemo se njegovim fanovima i obožavateljima na neverovatnoj podršci tokom njegove 60-godišnje karijere i tražimo poštovanje privatnosti dok tugujemo zbog gubitka - piše u objavi.

Bio je na malom ekranu od šezdesetih godina prošlog veka, a među emisijama se izdvadaju Live! With Regis and Kelly (u originalu Live! With Regis and Kathie Lee), i Ko žei da postane milioner.

Filbin, rođen 1931., služio je u mornarici Sjedinjenih Država pre nego što je počeo da radi u televizijskoj industriji.

Njegov prvi posao bila je mala rola u emisiji The Tonight Snow, čiji je domaćin bio Stiv Alan, davne 1955. godine.

U šezdesetim i 70-im, Filbin je počeo da se pojavljuje na TV ekranu u regionalnim jutarnjim i večernjim razgovorima, uključujući subotnju noć Redžisa Filbina u Sent Luisu.

Ali tek krajem osamdesetih Filbin je konačno postao nacionalno voljena zvezda, kada je u paru sa Keti-Li Giford vodio jutarnji program ABC Live!

Live! sa Redžisom i Keti-Li postali su omiljeni jutarnji šou milionima gledalaca širom Amerike tokom trajanja od 1988. do odlaska Keti-Li dvanaest godina kasnije.

Filbin je vodio Live! sam skoro godinu dana, pre nego što mu se 2001. pridružila Keli Ripa.

Live! sa Redžisom i Keli takođe je imao dobar rejting, s tim da je par postao poznat po njihovom brzoj pameti i hemiji na ekranu.

Filbin je rođen 1931. godine, odrastao je u Bronksu u Njujorku i pohađao je Univerzitet Notr Dame, gde je 1953. diplomirao sociologiju.

Ženio se dva puta, prvo sa Ketrrin Kai Felen, zatim je od 1970. bio u braku sa Džoj Sens i imao je četvoro dece.

(dailymail.co.uk)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)