"U DOBRIM SAM RUKAMA, U BOLNICI": Lena Kovačević o svom zdravstvenom stanju

Novosti online

07. 07. 2020. u 19:41

У ДОБРИМ САМ РУКАМА, У БОЛНИЦИ: Лена Ковачевић о свом здравственом стању

Foto: D. Dozet

MUZIČARKA Lena Kovačević oglasila se na Instagramu i otkrila da se nalazi u bolnici. Ona je pisala o svom zdravstvenom stanju i da čeka rezultate drugog testa. Na prvom testiranju, kako je navela, bila je negativna.

- Dragi prijatelji, volela bih da sam u studiju....ali u dobrim sam rukama, u bolnici. Šaljem svima veliki zagrljaj (sa 2 metra razmaka) i molim vas da se najstrožije čuvate. Jedini simptom koji sam imala bila je iznenadna malaksalost - koja je trajala NE duže od 2 dana i odmah sam snimala pluća zbog tog iznenadnog plitkog daha koji sam i zbog prirode posla ozbiljno osetila i shvatila ..i primljena u bolnicu sa upalom. Toliko su kompletno trajali moji simptomi - napisala je Lena i nastavila:

- Nisam bila u kontaktu sa zaraženima, ne naravno da znam. Na prvom testiranju sam bila negativna, drugi čekam, ali po svemu sudeći glavna stvar u gradu nije me zaobišla. U bolnici ne srećem ljude, srećem SUPERHEROJE. Što se mene tice lično #stayhome može da se vrati kao glavni. Puno vas sve pozdravlja vaša Lena!! - napisala je muzičarka.

Fanovi su Leni poželeli brz oporavak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)