OLIVERA BALAŠEVIĆ IMA 61 GODINU: Danas je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, a onda je uradila stoj na rukama i napravila salto (FOTO)

Novosti online

30. 06. 2020. u 17:19

Supruga muzičara Đorđa Balaševića, Olivera pokazala je da i dalje dobro izgleda iako je pre nekoliko meseci napunila 61 godinu. Iako je najpoznatija kao supruga Đorđa Balaševića, Olivera je i poznata kao glumica, mada je karijeru zapostavila akda je odlučila da se uda i posveti porodičnom životu i deci.

ОЛИВЕРА БАЛАШЕВИЋ ИМА 61 ГОДИНУ: Данас је објавила фотографију у купаћем костиму, а онда је урадила стој на рукама и направила салто (ФОТО)

Foto: P. Mitić

Ona je na Instagramu objavila fotografiju u kupćem kostimu i mnoge je ostavila bez daha. Ali, Olivera ne samo što je zgodna i lepo izgleda, već je i u dobroj je fizičkoj kondiciji.

Olivera Balašević je rođena u Zrenjaninu 29. aprila 1959. godine, a od malih nogu volela je glumu i sport, bila je poznata i kao gimnastičarka. Radila je i u jednoj novosadskoj gimnaziji. Sa sadašnjim suprugom, kojeg je upoznala na snimanju filma "Pop Ćira i Pop Spira" ima troje dece - dve ćerke Jovanu i Jelenu i sina Aleksu.

"Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo pravo čudo već i to što toliko dete uopšte ume da pliva, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi ne zaboravljaju se nikad. Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu. Dečaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htela, lukavo isplivavši posle prvog skoka na drugoj strani, samo da im ne bi palo na pamet da me odgovaraju od sledećeg pokušaja.

Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro videla kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u nameri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći deo neizbežne kazne prebaci na mene", citirala je Olivera deo svoje knjige "Planeta Dvorište".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili